Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Komolyan azért nem lehet...

Komolyan azért nem lehet diplomám, mert cigány vagyok?

Figyelt kérdés

Másodéves egyetemista vagyok. Mindig is el akartam érni valamit az életben, úgyhogy keményen hajtok gyerekkorom óta, hogy sikerüljön. Nem akarom most eljátszani a kirekesztett kisebbségit, de ami ma történt, az kiverte a biztosítékot... Az egyik tanárom kijelentette, hogy egyszerűen nem enged át a vizsgán, mert "nehogy már egy koszos cigányból gyógytornász legyen"... Ezt egy másik tanártól hallottam vissza...

Tavaly is rosszabb jegyet kaptam ebből a tárgyból, pedig állítom, hogy felkészültebb voltam, mint egyesek. De lenyeltem, fő, hogy megvolt a vizsga. De mit csinálok, ha nem adja meg? Ha megfeszülök, akkor sem? Komolyan, nem akarom, hogy amit eddig felépítettem, most tönkre menjen... Mit csináljak?

2013. nov. 26. 20:50
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztató válaszokat!

Egyelőre nem teszek mást, mint várok. Tanulok a vizsgára, elmegyek és meglátom, mi lesz. Egy "pletyka" alapján nem akarok letámadni senkit, de ha tényleg ér valamilyen atrocitás, azt nem fogom tűrni. Köszönöm még egyszer mindenkinek!

2013. nov. 29. 10:24
 22/23 anonim válasza:
100%
Ez azért nagyon szomorú. Remélem sikerül a vizsgád.
2013. dec. 11. 12:55
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Na mi volt, megvolt már a vizsga? Remélem, minden ok.
2013. dec. 13. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!