Piszkalak hogy cigany vagyok. Nem ertem?
Figyelt kérdés
a fiuk nm szolnak hozam, a lanyok pedig rendesen piszkalnak h cigany vagyok.olyanokat mondanak h finom e volt a dog hus meg szoktunk e furodni meg h menyunk vissza indiaba meg ilyeneket. azokat a ciganyokat nem piszkaljak akik hangosak es roszak, csak engem pedig en csondes vagyok es nm szolok be senkinek. megiscsak ramm vanak ramszalva. miert van?? :( mit kene csinalnom azonkivul h bekopjem oket?2016. máj. 28. 19:15
1/13 anonim válasza:
Sz*rd le őket, és fókuszálj a tanulásra. Fogd fel ezt úgy, hogy majd mikor te sikeres ügyvéd/közgazdász/akármi leszel, és ők szolgálnak ki a Burger Kingben, meglátjuk ki fog piszkálni kit...
2/13 A kérdező kommentje:
belolem valszeg ugyse lesz az
2016. máj. 28. 19:21
3/13 anonim válasza:
Azért szálltak rád, mert gyengének tűnsz a szemükben, könnyű préda. Nincs aki megvédjen, nincs segítséged, te sem állsz ki magadért. Választhatod azt, amit az első válaszoló javasolt, az ignorálásukat. De az csak tényleg hosszú távon lesz kifizetődő. Vagy a sarkadra állsz, és teszel valamit.
5/13 anonim válasza:
Keress valakit, akihez csapódni tudsz, kerüld el azokat, akik ilyeneket mondanak.
Emlékszem nálunk is volt egy srác, akit mindig piszkáltunk, pedig semmi tényleges oka nem volt, semmit nem tett. Valaki elkezdte, és mint a kismajmok csináltuk utána. Azóta nekem is gyakran eszembe jut, hogy így 14 évvel később fel kéne hívni, hogy bocsi... :)
Ami segíthet még, hogy tényleg ápolt vagy. Illetve, hogy beszélgetsz az osztálytársaiddal. Esetleg, kísérletezhetsz vicces visszaszólásokkal, de az vagy jön, vagy nem, nehéz tanulni.
6/13 A kérdező kommentje:
hat engem sincs semi oka, egy rosz szot nm szoltam meg senkinek.. es furodni is szoktam...amikkor megkerdezem toluk h miert csinaljak akkor aztmondjak azert mert a ciganyok eleget tettek a magyarok ellen szoval visszakapom :(
2016. máj. 28. 19:58
7/13 anonim válasza:
Mondd az arcukba hogy ne azokat a cigányokat bántsák, akik nem tettek semmit, hanem azokat akik rosszak és köcsög.ök.
8/13 anonim válasza:
Ezek szutyok általánosító emberek.
Jelentsd szülőknek ha szüleid normalisak, osztályfőnök, igazgató.
9/13 A kérdező kommentje:
haat szuleim normalisak de apum lehet lekeverne nekik egyet szoval inkab nem. az igazgato meg a tanari kar meg tudjak :(
2016. máj. 28. 21:01
10/13 anonim válasza:
Sajnos buták és általánosítanak. Nem igazán lehet mit tenni, valakit általában kipécéznek valami miatt, hogy piszkálhassák. Viselkedj normálisan, tanulj, stb., ez meg majd abbamarad, ahogy érnek, nőnek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!