Ha keménykednek a cigány iskolatársak akkor jó hogy visszaszólok nekik? Verekedésig még nem fajult.16/f 46 kg 160 cm
Én ilyen testi adottságokkal mélyen hallgatnék, és még a gondolat sem merülne fel bennem, hogy bármit is visszaszóljak. Én 191 cm vagyok, és 70 kg, tehát a súlyom nekem se valami sok, de azért magas vagyok. Én is 16 éves vagyok. De én még a saját testi adottságaimmal sem mernék visszaszólni, ha cigányok kötekednének velem. Természetesen, ha valami gizda kölök keménykedik, akkor azt lenyomom a francba.
Még egyszer, ilyen adottságokkal ne csinálj semmit, és ezt nem bántásból mondom. Inkább szólj a haverjaidnak, vagy próbálj szép szóval beszélni velünk, hogy hagyjanak békén.
A "harci tudás" számít nem pedig a testi adottság.
Ha harcedzett vagy akkor üss vissza ha nem akkor max szólj vissza de aztán fuss. Inkább fuss el mint, hogy sz*rrá verjenek.
Keresd meg azokat a környezetedben akiknek ez nem, te viszont szimpatikus vagy.
Én mindig is utáltam a igazságtalanságot, verekedtem és meg is védtem már sokszor a jelenlétemmel és elérhetőségem létével is sokakat. Pár évig engem is bántottak. De Negyedikes korom után nem volt olyan gyerek, ötödikes korom után meg ember aki megtudott volna verni egyedül. Ha többen vannak meg majd visszakapták.
Amúgy ha nem vagy zsidó ahogy én se, ott a krav-maga.
Én most 170cm max65 kg és 30 vagyok.
A Te korodban ennél mélyebbre és vékonyabbra nőttem.
De azért bárkinek nekimentem. Inkább kiüttettem volna magam,minthogy megalázkodjak.
Egyszer egy ütésből kifejtettem egy 130 kg körüli cigót. Mákom is volt,de a többi azonnal "Tesó,Báttya" lett.
Én azt mondom ne hagyd magad! Mindig a legnagyobbat meg a leghangosabbat üsd meg először.
Ja! Középsuli elsőben orrba vágtam egy osztálytársamat is. Ő is cigó. Azóta "Tesóm" ;)
Mondjuk akkor én is meglepődtem,hogy az igazi tesói nem rugdostak meg. Lehet égő lett volna ,hogy egy 40kilós gyerek ellen kéne fellépni.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!