Ha keménykednek a cigány iskolatársak akkor jó hogy visszaszólok nekik? Verekedésig még nem fajult.16/f 46 kg 160 cm
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 23:50
11/14 anonim válasza:
Helo. Én skinhead vagyok 185cm 80kg nálam úgy van,hogy én kötök bele a cigányokba xd de azért ők is kötözködnek... Ne hagyd magad! Üss vissza a férgeknek, de csak akkor ha egyedül van. Ha többen vannak akkor inkább maradj kussba!
13/14 felelek de nem merek válasza:
Mikor vissza szoltam addigra odaig fajult 1 honap alatt hogy az iskola majdnem osszes ciganya megakart verni pedig nem is szoltam be csak nem hagytam magam par gyereket mar el is vertem tesommal ketten vagyunk 15 eves voltam 185cm 85kg 70kg fekvenyomva most 16 eves 190cm +80kg fekvenyomva és nem szolnak be azt mondjak hogyha talalkozunk az utcan megolnek de mikor elmentem mellete megkoszont is nekem :D ezek csak jatszak magukat usd meg egyszer a legnagyobbat de csak a legnagyobbat azt is csak vesz eseten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!