Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A cigány iskolatársak szoktak...

A cigány iskolatársak szoktak védelmi pénzt szedni?

Figyelt kérdés
És mit csinálnak a cigány iskolatársak, ha feltünik nekik akit eddig piszkáltak iskolát váltott? Azt provokáló dolog számukra mert biztos rasszista?
2013. szept. 7. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem volt cigó iskolatársam, de mondd a tanárnak hogy láttál nála egy kést (még ha nem is láttad, mert úgyis van nála) aztán nem lesz több gondod.
2013. szept. 7. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak nevetek rajtuk. Még az első napokban mondták a középsuliban, hogy beverik a képem, meg jól megb***nak, csak mert nem hódoltam be nekik. Aztán látták a suli előtt a bakancsos, kopasz haverjaimat (pedig nem azért hívtam oda őket, csak ők is pont akkor végeztek a suliban és találkoztunk kifelé menet), azóta nem nagyon szólnak hozzám.
2013. szept. 7. 14:43
 3/3 anonim válasza:

A cigányok 2 dolgotól félnek:

1. haláltól

2. pitbultól

És skinheadek hiába nem vagy az mert én nem vagyok az csak annyi volt hogy le volt vágva hajam majdnem kopaszra volt rajtam bomber dzseki amitől elég izmosnak néztem ki aztán elmentünk olyan helyre ahol sok a cigány mind ált fére hogy én ilyen meg olyan skinhead vagyok.

Még suliba bántot 2 cigány utána le mentük ketten mindig szökökutnál ülnek családostól megmondtuk apjának hogy álítsa le fiát mert meglesz csapkova apja felált, mondtuk ne velünk kezdjen ki, azt jött hátvédelem, unokabátyám ilyen kigyúrt kidobó gyerek azt apuci máris leült kérte ezerel bocsánatot.

2013. szept. 8. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!