Ilyenért nézhetik melegnek az embert az iskolatársak?
Figyelt kérdés
Ha egy magányos fiú odamegy csak úgy, mindenféle előzmény és ismeretség nélkül egy másik osztályba, vagy évfolyamba járó fiúhoz, aki szimpatikusabb neki, és beszélgetni próbál vele?
A menőbbek ezt tekinthetik b*ziságnak?
2013. aug. 23. 17:03
1/3 anonim válasza:
Nem, dehogyis. Ha két fiú csak úgy jóban van, az nem "olyan", elég gyakori, ha nem viselkedsz nőiesen, és nem kattantok rá betegesen egymásra, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy mit csinálsz egy másik osztályba járó sráccal.
2/3 anonim válasza:
A "menők" úgyis megtalálnak valamivel, ami miatt baaaatathatnak, emiatt ki ne hagyj egy esetleges barátságot.
3/3 anonim válasza:
Figyelj. Én buza vagyok, és sosem mondták nekem még egyszer sem :D Mondjuk azért, mert én az a letépemaf@rkad tipus vagyok :D
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!