Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért hiszi minden tanár hogy...

Miért hiszi minden tanár hogy ki van közösítve az az adott diák aki nem szeret közönségben lenni? komolyan ennyire buták? Tanár létükre

Figyelt kérdés

2016. márc. 6. 11:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
Nem hülyék, csak aggódnak, ennyi. Nem értem hogy miért beszélsz ilyen tirpák módon a feletted állókról, ilyen a normális tanár-diák kapcsolat. Valamilyen szinten felelősséggel tartoznak a diákjaik mentális egészségéért. Nyilván azért kérdezgetik folyton, mert azt gondolják hogy csak nem akar megnyílni. Ezért miért lenne valaki hülye? Szerintem te nem igazán tudod, hogy mit jelent a szó. Lehet tapintatlan, lehet gyanakvó, de hülye semmi esetre sem. Érti amit mondasz neki, csak nem hiszi el. Nem a felfogásával van baj.
2016. márc. 6. 16:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem is értem, miért hiszik, hogy ki vagy közösítve. Hiszen olyan vonzónak tűnik a személyiséged...

Nem szeretsz közönségben lenni? Az gyönyörű amúgy. :)

2016. márc. 8. 19:18
 13/15 A kérdező kommentje:

Hát ha belegondoltok diplomás emberek vezetik az országot is,és látszik is az eredmény :D a nagy nulla :)

Amúgy meg nem tudom miért vagyok ilyen magamon nem észlelem hogy mások másnak látnak

2016. márc. 8. 22:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát, lehet, hogy azért nem értik, mert sajátos módon fejezed ki magad ;)

Azt ugye tudod, hogy a "közönségben lenni" kifejezés abszolút nem ideillő? Biztosan "közösségben lenni"-re gondoltál. Próbáld meg értelmesen kifejezni magad, aztán hátha nem lesznek az emberek olyan "buták", hogy felfogják, mit akarsz mondani.

2016. márc. 13. 21:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem buták, sőt. Én nem egyszer tapasztaltam egy egy elejtett mondatukból, hogy sokkal többet tudnak mint mi valaha is gondolnánk. Egyszerűen gyanakodnak és nem hisznek nekünk mert ha őszinték akarunk lenni akkor ha akármi bajunk van, hányszor mondjuk el nekik az igazat? Saját magamon és társaimon is azt vettem észre, hogy legtöbbször lerendezzük valami átlátszó kifogással, csak hogy hagyjanak békén. Megértik, csak biztosak akarnak lenni benne, hogy nem hazudunk és jó ez így nekünk.
2016. márc. 19. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!