Ez csak szerintem gusztustalan?
Pár napja volt a gimis osztálytalálkozónk,szinte mindenki ott volt és mivel a barátom is elment így én is,pedig rühelltem és ma is rühellem a volt osztályomat. Anno folyton kiközösítettek és megaláztak,a csajok meg le sem köptek.
Most meg,mikor megtudták,hogy hol és mit dolgozom egyből mindenki kedves lett,és a csajok is más szemmel néztek rám,sőt konkrétan az egyik fel is ajánlkozott.
Most komolyan,ennyire miért undorítóak az emberek? Én 1:1 ugyanaz a srác vagyok,de akkor nem számítottam,most meg a pénz miatt igen,szánalmas.
Gáz...
Lehet, hogy már nem is emlékeznek rá, hogy miképp viselkedtek veled. Tudod ez általában úgy szokott lenni, hogy csak a sértett fél emlékszik. Ők jót szórakoztak rajtad akkor és mentek tovább... Attól még elég gáz a viselkedésük - mármint akkoriban, hogy szemetek voltak.
"ugyanaz a srác vagyok"
Hogy lennel mar ugyanaz? Akkor csak egy kis luzer voltal, most meg meno csavo. Semmi undorito dolog nincs benne, te valtoztal meg.
Volt valahol egy nagyon jó képösszehasonlítás.
Illetve egy jó orosz reklám is, ahol a kétkezi munkásra rá se néz a menő csaj, kivesz egy öltönyt, bérel egy bmw-t és a csaj máris oda van érte.
Persze jó ha tudod, ez a nők kis részénél van így. Vonzó a másik félnek, ha tehetős vagy, hisz mindenki a biztonságot keresi és az anyagi biztonság is szebbé tesz a szemükben, de nem mindegyikőjük ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!