Csak szerintem gusztustalan?
Nagyon furcsának gondolom , hogy lányok a fb egymásnak olyanokat irkálnak hogy:
Ph*na,tessék te kis k*rva, p*cnim szeretlek ......stb
Én is lány vagyok épp azért szoktam akkorát nézni , hogy mi van most... lemaradtam valamiről???
Nekem nagyon unszimpatikus. mi a véleményetek?
Lehet nem fog tetszeni amit írok, de nem sértésként szánom, hanem tanító jellegünek!
Tehát az a véleményem, hogy olyan dolgokkal foglalkozol, amivel egyáltalán nem kellene! Miért foglalkozol más dolgaival? Miért ítélkezel mások felett? Biztos vagyok benne, hogy megvannak a magad furcsaságai is, és ami energiát abba feccölsz, hogy másokat figurázz ki, inkább a saját dolgaiddal kellene! Nem szimpatikusak, akkor ne nézd, ne foglalkozz vele, töröld őket, van 1000 módja annak, hogy ne kerülj ilyen ki írkálásokkal kapcsolatba.
Alapvető feltétele egy kiegyensúlyozott életnek az, hogy a másikat elfogadjuk olyannak, amilyen. Ártanak neked? Nem hiszem. Akkor?
Ó, te jó ég! Na ilyenkor örülök, hogy nem manapság vagyok fiatal.
Másfelől viszont belegondolni is félelmetes, mi lesz a világgal, ha ilyen irányba halad tovább, mire a gyermekeink serdülőkorba érnek...
Természetesen gusztustalan. ELKÉPESZTŐEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!