Szerintem ez nem higénikus, egy családban is csepfertőző és ráadásul gusztustalan. Szerintetek? Hogyam lehetne leszoktatni aki ilyen?
Figyelt kérdés
Vannak olyan emberek akik más után (és elötte) esznek ugyanazzal a kanállal, beleeszik a fazékba, beleiszik az üvegbe, lenyalja a merőkanalat, belenyal a gyerek fagyijába stb...2015. aug. 2. 22:03
1/4 anonim válasza:
Ha senki nem beteg akkor semmi baja nem lesz a családnak.
Az más kérdés, hogy vannak dolgok amiket én is undorítónak tartok. Egy család pl ne osztozzon egy tölcsér fagyin, de abban nincs semmi ha anyuka néha besegít, hogy az olvadó ragacs ne a gyereken kössön ki.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is igénytelenség, de nálunk szerencsére senki nem csinál ilyesmit.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha egy családban ez megy, ok fogadjuk el.
De ha ez a család vendégeket fogad, vagy vendégségbe megy, akkor is így csinálja, és mások szeme láttára tálal úgy, hogy néha jóízüen belenyal a merőkanálba. Szerintem ez már neveletlenség is.
2015. aug. 3. 19:55
4/4 anonim válasza:
ha senki nem tanította meg neki, hogy nem illik... meg kell tanítani, ilyen egyszerű
lehet ő ezt látta a szüleitől. Ez ilyen dolog. Szólni kell, azért van a szád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!