Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt miért kell? Csak szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért kell? Csak szerintem gusztustalan és szánalmas?

Figyelt kérdés

Szóval...amikor megyek a suli folyosóján, és mindenhol mindenfelé smároló párokat látok, annyira annyira irritáló!!! A legjobb barátnőm is ezt teszi sajnos, mindig az aktuális csávójával, úgy nyalják-falják egymást, hogy néha azt hiszem, ott helyben megd..ják egymást a radiátoron...

Félreértés ne essék, nem vagyok senkire féltékeny, nekem is van barátom, de egy szájrapuszin kivűl nem szoktunk mást csináln nyilvánosan, főleg nem a suliban, mert szerintem ez magánügy.

Ti mit gondoltok erről? A ti közeletekben is előfordulnak ilyenek?

2014. dec. 6. 09:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
féltékeny vagy, mert ugyan van barátod, de nem szereted. egyébként meg kamu.
2014. dec. 6. 09:03
 2/20 anonim ***** válasza:
Naná, hogy! Gimiben...?
2014. dec. 6. 09:03
 3/20 A kérdező kommentje:

Koszonom, elso, te mar csak tudod:)

Igen, gimi.

2014. dec. 6. 09:04
 4/20 anonim ***** válasza:

Az ilyeneknek úgy letudnék baxni egy pofont mikor végigmegyek a folyosón...

- Az irodalom tanár

2014. dec. 6. 09:06
 5/20 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk is ez volt én főleg azért utáltam, mert nem volt senkim, másrészt meg a tanárok rájuk szóltak mindig ha látták :D
2014. dec. 6. 09:08
 6/20 anonim ***** válasza:
#4 Az már kulturált beszéd, irodalom tanár.
2014. dec. 6. 09:10
 7/20 A kérdező kommentje:

Hat, nálunk esélytelen, hogy a tanárok rájukszóljanak, mert nem foglalkoznak ezzel...

De annyira nem értem a barátnőmet se, ö mindig azt hangoztatta hogy egy kapcsolatban legyen intimitás, erre nem értem miért kell ott taperolni egymást meg úgy smárolni hogy más is lelásson a torkaig...

2014. dec. 6. 09:10
 8/20 anonim ***** válasza:
Az iskola legszigorúbb tanárának rá kéne szólnia az ilyen látványpárokra.
2014. dec. 6. 09:16
 9/20 anonim ***** válasza:

vmilyen szinten erre is meg kell érni, h erre rájöjjön vki, h ne csináljon látványműsort a kapcsolatából sztem.

kicsit sok lett a hogy, sorry :D

2014. dec. 6. 09:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt egy tanár, akit mindenki tisztelt, az ilyenkor végigment a folyosón egy vizipisztollyal, és minden ilyet lelőtt vele
2014. dec. 6. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!