Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti mennyire számíthattok az...

Ti mennyire számíthattok az ismerőseitekre, ha bajotok van, mondjuk betegek vagytok?

Figyelt kérdés
Kik szoktak érdeklődni? Komoly betegségre gondolok.... Kollègák? Iskolatársak? Vagy egyedül vagytok a gonddal?
2015. dec. 23. 00:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Szüleim nyilván. Akik meg így nem velem élnek, velem egykorúak, azok közül az egyik az unokatesóm, másik pedig a barátnőm, őket tényleg felhívhatom éjszaka közepén is, meghallgatnak, segítenek.
2015. dec. 23. 00:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom amúgy milyen típusú betegségre gondoltál, lelki eredetűre vagy nem, de mindkettőben számíthatok rájuk. Előző voltam
2015. dec. 23. 00:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Most mindkettő fenn áll esetemben. Lelki és testi is. De inkább a testire gondoltam most.
2015. dec. 23. 00:56
 4/7 Clay Morrow ***** válasza:
Kb. semennyire. Egy 'jobb' ismerősöm, aki 10 percre lakik tőlem, megkértem valamire és nem volt képes feljönni és elhozni azt, pedig elég természetes dolgot kértem. Ennyit erről.
2015. dec. 23. 01:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha elvárható dolgot kérnék, akkor remélhetlőeg kapnék segítséget. Komolyabb segítséget, illetve egy bizonyos szintnél nagyobb érdeklődést - magamból kiindulva - másoktól sem várnék el.

A legtöbb ember kissé lusta, és szeret közönyös maradni a súlyosabb dolgokban, ezt sajnos el kell fogadni. Így én is csak annyit várnék el másoktól, amit én is feltétlen megtennék.

(Ez persze 100%-ban attól függ, hogy milyen az adott emberrel való kapcsolatom minősége.)

2015. dec. 23. 04:23
 6/7 anonim ***** válasza:
A családom mellett két kollégám (akik jó barátaim is), illetve gyerekkori barátnőm az, akire mindig számíthatok, tehát úgy 6 ember lehet az, akik nem hagynának cserben, akiktől kérhetnék segítséget.
2015. dec. 23. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Ez még nem derült ki, mert még sosem voltam igazán beteg(apró betegségből is max 1-2 megfázás volt életemben), illetve bajban se voltam. Szerencsés kiegyensúlyozottság jellemző az életemre, bár igaz, h még csak 24 vagyok. Ha netán mégis történne valami a szüleimre, testvéreimre biztos számíthatnék, illetve talán néhány barátomra is.
2015. dec. 23. 10:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!