Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? A többi lent!

Mit tegyek? A többi lent!

Figyelt kérdés
Bekerultem egy gimnaziumba 3,5 honapja jarok oda. Az osztalyom egyre borzasztobb a par lany ram szallt es van egy fiu aki szintugy ram szallt, folyamatosan csesztetnek valamivel az elejen nem erdekelt mert ugy voltam vele hogy majd abba hagyjak, de most iszonyatosan idegesit es allitolag nem fognak beken hagyni (..) mit tegyek? Szóljak vissza nekik vagy, menjek el masik iskolaba? Valaki segitsen!!
2015. dec. 11. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy szólj vissza, védd meg magad. Egy talpraesett csajt nem élvezet szekálni, csak azt aki mindent eltűr... Minél inkább megfutamodsz, annál jobban vérszemet kapnak, és még inkább csinálják.

A másik iskola szerintem nem megoldás, mert az életben még össze fogsz futni köcsög emberekkel akik piszkálni akarnak. Nem kereshetsz majd 3 havonta pl. másik munkahelyet.

2015. dec. 11. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Szólj vissza bátran :) Csak akkor állnak le ha látják hogy nem érdekled őket és nem félsz tőlük.
2015. dec. 11. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
nem érdekelnek tőled*
 4/7 anonim ***** válasza:
téged*
 5/7 A kérdező kommentje:
De nem erzem magam olyan erosnek hogy vissza szoljak.. :(
2015. dec. 11. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez a baj :D Nem erősnek kell lenned, csak bátornak. Akárhányszor kötekednek határozottam visszaszólsz. Nem kell kiabálni, csak nyomatékosan :D
2015. dec. 11. 20:07
 7/7 anonim válasza:
Írj össze előre szövegeket, amikkel vissza tudsz szólni nekik. Otthon egy füzetben gyűjtsd össze őket, hogy mikor b_sztatnak, akkor egyből vissza tudj szólni. Akik bántanak, azokkal legyél távolságtartó.
2015. dec. 25. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!