Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek a matektanárommal?

Mit tegyek a matektanárommal?

Figyelt kérdés
Új matek tanárt kaptunk,ráadásul az osztályfőnőkünk is,már nagyon elegem van belőle,egy percre se tudja befogni a száját,csak mondja és mondja a matekot,le se áll ..de az nem zavarja hogy az ember még fel se fogta a matek példányt,nah most mi lenne ha ítaljába altatót raknék és bealudna az órán? és így nem lenne matek,csak szundikálna,kiderülhet hogy én voltam:?

2015. dec. 6. 00:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Feltételezem a magyar tanároddal is vannak gondjaid.:D
2015. dec. 6. 00:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen,az majd hashajtót kap :)
2015. dec. 6. 00:26
 3/12 anonim válasza:

Figyi, tuti, hogy valaki be fog köpni, ha csak húsz osztálytársad is van, az lehetetlen, ismétlem, lehetetlen, hogy hamarjában ne derüljön ki, ne köpjenek be (megfelelési vágyból, stb,) és ne rúgjanak ki.

Nekem annak idején az új igazgatónk lett az új matektanárunk.

Lekapcsotatta a villanyt, én meg beszóltam, hogy biztos spórol. Aztán hátraültetett egy vaksi gyereket, a következő órán meg azt kérdezte, hogy ki volt az a barom, aki hátraültette, mikor nem látja így a táblát. Én meg beszóltam, hogy "maga".

Abban a félévben,... megbuktam matematikából. Igaz, én se értettem.

Nos, az érettségim a harmadik legjobb lett, de csak azért, mert ő nem lehetett bent.

úgyhogy, ha jót akarsz, magaddal foglalkozz: gyorsítsd fel az agyad, mert biztos olyan lassú, mint egy dinoszauruszé, és ne akard megmondani az osztályfőnöködnek a tutit :D hanem jobban jársz, ha okosan, bólogatójánosként veszel részt a mindennapi rutinban!

magadat győzd le meg az indulataidat.

mert ez a hozzáállás téged jobban minősít, mint a tanárodat.

2015. dec. 6. 00:30
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Anyádnak meg fogamzásgátló kellett volna hülye gyerek. :D
2015. dec. 6. 00:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Altató? :D Magadnál vagy? :D

Olyan balhé lenne belőle, hogy az igazgató még aznap behivatna minden szülőt, és azok úgy se hagynák, hogy az Ő gyerekük szívja meg, és Ne TE!

Másnap már anyáddal mehetnél a papírokért, hogy elvagy bocsátva.

Szólj anyádnak, hogy a fogadó órán menjen be, és beszélje meg vele a problémád. Arra van a fogadó óra.. ha nem tudnád, hogy ha valami baj van, akkor szóba.. normális ember módja megtárgyalják.

Persze hamar kiderülhet, hogy te is ludas vagy abban, hogy nem tudod.

2015. dec. 6. 00:37
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

A szüleid foglalkoznak veled?

Vagy téged is a ValóVilág meg Mr. Bukta nevel?

2015. dec. 6. 01:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem altasd el a tanárnőt
2015. dec. 6. 01:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Téged kéne inkább elaltatni. De örökre.
2015. dec. 6. 02:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát, ha kiderülne, minimum kirúgnának téged a suliból, de sokkal súlyosabbra is számíthatsz.
2015. dec. 6. 11:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha az én apámmal csinálnál ilyet úgy elvernélek, hogy Mr. Bukta is sanaxot szedne egy hétig.
2016. febr. 6. 01:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!