Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Biosz röpdoga bajban vagyok!...

Biosz röpdoga bajban vagyok! Bővebben lent?

Figyelt kérdés

Szóval a ranár kiadott 5oldal leckét és rópit írunk de én hiába tanuotam nem megy eskü végig tanuktam és semmi pedig én ugy kb 5ös tanuló vagyok tehát nem azzal van a gond h csak ülök felette és ndm tanulom! Mondom én tanulok de semmi valahogy viszont meg akaron úszni ráadásul angil tagozatos vagyok tehát biosz eggyértelmüen angol nyelven folyik. A doga úgy lessz h van vagY 13 anyag állatokról/növényekröl stb és csak úgy szétszorja őket és akkor irjad valami help kéne. Puskázni nem akarok mert tuti vahyok ooyan szerencsétlen h lebukok az olyan én vagyok.

Segítség?

#baj #dolgozat #doogozat #nemtanultam
2015. nov. 9. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nagyon zavaros. Először 5 oldal lecke, majd 13 anyag állatokról/növényekről stb. Döntsd már el...

Amúgy gondolom az utolsó pillanatokra hagytad a tanulást. Így jártál, máskor időben kezdj el tanulni. Sajnos hétvégén pont ez történt meg velem :D

2015. nov. 9. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Feküdj le aludni és korán reggel simán megmarad az agyadban, ha egyszer átolvasod. Vagy most nekiállsz puskát írni és mire kész vagy, fogod is tudni az egészet, nem kell elővegyed az órán. :) szorítok, hogy sikerüljön
2015. nov. 9. 22:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Késő van, menj aludni most már. Hátha szerencséd lesz és olyat kapsz, amit tudsz. Ha pedig nagyon nem sikerül, lesz még időd kijavítani. Főleg, ha egyébként jó tanuló vagy, a tanár is engedékenyebb, ha látja, hogy csak becsúszott egy rossz jegy.

Ne aggódj, pihend ki magad. Holnapra pedig sok szerencsét!

2015. nov. 9. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!