Biosz röpdoga bajban vagyok! Bővebben lent?
Szóval a ranár kiadott 5oldal leckét és rópit írunk de én hiába tanuotam nem megy eskü végig tanuktam és semmi pedig én ugy kb 5ös tanuló vagyok tehát nem azzal van a gond h csak ülök felette és ndm tanulom! Mondom én tanulok de semmi valahogy viszont meg akaron úszni ráadásul angil tagozatos vagyok tehát biosz eggyértelmüen angol nyelven folyik. A doga úgy lessz h van vagY 13 anyag állatokról/növényekröl stb és csak úgy szétszorja őket és akkor irjad valami help kéne. Puskázni nem akarok mert tuti vahyok ooyan szerencsétlen h lebukok az olyan én vagyok.
Segítség?
Ez nagyon zavaros. Először 5 oldal lecke, majd 13 anyag állatokról/növényekről stb. Döntsd már el...
Amúgy gondolom az utolsó pillanatokra hagytad a tanulást. Így jártál, máskor időben kezdj el tanulni. Sajnos hétvégén pont ez történt meg velem :D
Késő van, menj aludni most már. Hátha szerencséd lesz és olyat kapsz, amit tudsz. Ha pedig nagyon nem sikerül, lesz még időd kijavítani. Főleg, ha egyébként jó tanuló vagy, a tanár is engedékenyebb, ha látja, hogy csak becsúszott egy rossz jegy.
Ne aggódj, pihend ki magad. Holnapra pedig sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!