Mit tegyek a rosszakaróimmal?
Van egy lánycsapat(3-an vannak) az osztályban, akik csak azért, mert konkurenciát látnak bennem(irigykednek a ruháimra,dolgaimra, pedig sosem szoktam kérkedni semmivel), ellenem próbálják uszítani az osztálytársaimat.(Hozzátenném, hogy én már számtalanszor próbáltam barátkozni velük, de visszaéltek a bizalmammal, az általam elmondott dolgokat kifecsegték.Én ennek ellenére sosem bántottam őket, nem tudom mi ad indokot az ilyen mértékű utálatra..) Mindenkinek lehordanak és rosszindulatú, alaptalan dolgokat terjesztenek rólam.
Miattuk nem akarnak már a felsőbb éves fiúk próbálkozni nálam, de volt olyan is, amikor egy fiú(suli egyik legjobb pasija, akiért mindenki odavan) kinézett magának, de ez a 3 lány annyi rosszat mondott rólam, hogy inkább meggondolta magát.
A baráti társaságom szerencsére kárpótol minden rosszért, amit ez a 3 lány(+ azok, akiket bevonnak a kis játékukba, mivel egyre több emberrel sikerült megutáltatniuk) tesznek velem. Engem mégis zavar ez az egész és nem tudom mit kéne tennem..
szép kis osztály mondhatom,
nálunk us vannak gazdagok, nem is titkolják, de ez nálunk csak viccek és poénok végtelen tárháza
a szipirtyókkal ne csinálj semmit mert csak olaj a tűzre, hidd el hogy az ilyen embereket a sors meg fogja büntetni rendesen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!