Miért nem értik meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szóval túl vagyok a suli első hetén.:D
Csak az a problémám,hogy a nyár folyamán meglehetősen
megváltoztam belsőleg.Már más dolgokat szeretek...stb
És ugye ezt a barátaim is tapasztalták rajtam.Na és most ugye kérdezgetik hogy mit hallgatsz,kitől.....stb És ez már nagyon idegesít.nem értik meg hogy NEM,NEM FOGOK ERRŐL BESZÉLNI,mert tudom hogy ezzel visszaélnének,és piszkálnának ezzel.Mert ugye míg ők ilyen pop-rock számokat hallgatnak,addig én más stílusra szoktam át...:/
2015. szept. 6. 18:38
1/2 anonim válasza:
Akkor mondj néhány közismert mai slágert. Akkor is, ha nem azokat hallgatod. De legalább így lesz egy válaszuk és nem kérdezgetnek tovább :)
2/2 anonim válasza:
ha death metálra tértél át akkor mond el nyugodtan, :DD
de ha valami olyan amit úgy itélik hogy "nem neked való" akkor ahogy az előttem válaszoló irta, mondj néhány ma slágert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!