Elegem van a tanáraimból, nem értik meg hogy én egy magamnak való lány vagyok, ezért úgy gondolják hogy bárhogy lekezelhetnek engem, és védekezni alig tudok. mit tegyek?
De tanár létükre miért és hogyan kezelnek le?
Engem csak a tesitanárom kezelt le,de az a nő olyan szinten buta volt,meg egy tanárt kivéve mind utálta meg lenézték...gáz volt a nő.
De amúgy nézz magadba:ha minden tanár utál,és/vagy lekezel,akkor annak csak van valami oka,amit meg kellene szüntetned!
Vagy megpróbálsz megfelelni a többiek által elfogadott normának, vagy megtanulod megvédeni magad.
Az életben is ugyanez lesz a szitu.
Sajnos a tanárok részt vesznek pszichológiai képzésen is, és ezzel rendszeresen vissza is élnek.
Mennyivel szebb világ lenne, ha csak a tanítandó tárggyal foglalkoznának, és abban képeznék magukat, mert sok esetben még abban is vannak hiányosságaik.
Tanulj a lehető legjobban, úgyis csak az érdemjegyek számítanak. Legyél illedelmes, ha úgy is lekezelnek, akkor az onnantól az ő szégyenük, neked pedig nem kell foglalkozni velük.
Engedd el a füled mellett ha bunkók.
Sajnos túl sokat tanultak a szaktárgyukból, ezért az élethez tök hülyék. Nézd el nekik, legyél megbocsájtó. Mosolyogj vissza, akárhogy bántanak.
Köszönöm mindenkinek a választ
Sajnos a tanárok nem igazán érzik át az ember fájdalmát,velem épp ez van lelki problémáim vannak ezért zártam ki mindenkit az életemből,és ezért ismerkedem nehezen.
Ők ezt nem akarják direkt észrevenni,de szerintem ez inkább embertelenség mint se emberség amit tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!