Elegem van a tanáraimból, nem értik meg hogy én egy magamnak való lány vagyok, ezért úgy gondolják hogy bárhogy lekezelhetnek engem, és védekezni alig tudok. mit tegyek?
ehhez sajnos hozzá kell szoknod, mert az emberek többsége ilyen. a gyengéket sokan kihasználják és bántják, azok meg vagy szintén undokká válnak, vagy tűrik, vagy magukban tesznek kárt.
a tanár helyzete különösen veszélyes, mert visszaélhet a pozíciójával.
amennyiben nem értesz a joghoz, sem egy szülő/nevelő/barát, nehéz lesz bármit is tenni. meg lehet próbálni, hogy az igazgatónál teszel panaszt a szülővel, viszont ha jó kapcsolatban van a tanárral, csak ront a helyzeten, és iskolát kell váltani.
ha valamilyen (lelki) problémád van, megkereshetsz privátban, segítek, ha tudok.
Vmelyik előző válaszoló konkrét példát kért. Te még mindig nem mondtál.
Amúgy meg ez egy tipikus kamaszkori probléma, hogy jobban szeretnéd ha békén hagynának.
De itt nem arról van szó hogy annyira visszaélt volna a tanár a helyzetével hogy már bukásra állsz pl. Hanem arról, hogy kicsit hisztis kedvedben vagy ezek szerint. Majd kinövöd o.o
Ha tényleg olyan súlyos ahogy viselkednek veled a tanárok akkor miért nem írtál konkrét példákat?
És amúgy az nem lehetséges hogy inkább a családi dolgok idegesítenek? Pl nem megértőek a szüleid és ez rávetül a sulira..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!