Miért nem értik meg?
Figyelt kérdés
2 napja eltűnt a cicám. Én keresem mindenhol, és egy csomó hirdetést adtam fel. De mikor a családommal ütközöm mindig azzal jönnek, hogy "kérek a szomszédból másat", vagy "van egy ismerősöm, aki szívesen adna neked újat". Én meg mindig felkapom a vizet, és rájuk kiabálok, hogy nekem nem kell más cica, én az enyémet akarom megkapni, ha addig élek is. Erre ők megsértődnek, de 2-3 óra múlva megint kezdik, hogy kérhetnének X-től, meg Y-tól.
2 nap alatt egyszer se mondták, hogy hol kereshetném, meg hogy visszajön, stb., mindig csak "szerezhetek neked...".
Miért nem értik meg, hogy nekem az én macskám kell, és addig plakátolok, meg keresgélek, míg meg nem lesz?
2015. júl. 27. 13:48
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg nem tudnak olyan szinten kötődni egy állathoz, mint ahogyan azt te teszed. Inkább dísznek tartanak állatot, mintsem barátnak. Persze ez lehet, hogy nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!