Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem értik hogy nem...

Miért nem értik hogy nem bírom a cigifüstöt?

Figyelt kérdés
Szóval én sose dohányoztam, és a haverjaim beszólnak mert mikor rágyújtanak arrébb megyek, meg ilyenek. De már anyira idegesitőek! Én nem dohányzom miért nem lehet felfogni hogy zavvar a fűst, föleg hogy a ruhám is átveszi meg a füstbe alig kapok levegőt! Múltkor is vendég voltam a kis szobát telifüstölték és mondják miért nem megyek be. És ilyeneket beszólnak hogy jajj biztos majd bajod lesz tőle, az összes haverom cigizik. Az összes dohányos ilyen ?

#dohányzás #empátia #emberekel együtéllés
2014. máj. 23. 21:31
 1/9 Marika827 ***** válasza:
Nekem a barátnőim mind dohányoznak,én meg nem.De ha itt vannak nálam,mindig kimennek teraszra rágyujtani,én meg megyek velük,kicsit távolabb állok és ugy nevetgélünk,de soha nem cukkoltak,vagy ilyenek..tiszteletben tartják,hogy nem dohányzom és hogy zavar a füst.Persze a pasiknál ez gondolom durva beszologatásokkal,cikizésekkel társul :))
2014. máj. 23. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Azok feltételeznek ilyet az összes dohányosról, akik a világképüket leegyszerűsítik a primitív haverjaik társaságában tapasztaltakra.
2014. máj. 23. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Aki bagózik, hidd el sok esze nincs.
2014. máj. 23. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Erről ez jutott eszembe.

[link]

2014. máj. 23. 21:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) hát agyilag igen nem túl fejlettek! :) Igen énis úgy gondolom hogy ha nem szeretem a füstöt toleránsnak kéne lenni! Én se basztatom őket mert nem képesek arra amire én vagy ilyenek! Ők olyanok hogy az a jó amit ők csinálnak.
2014. máj. 23. 22:33
 6/9 Marika827 ***** válasza:
de ha ennyire zavar,akkor keress uj barátokat,akik nem dohányoznak,,ha emiatt vannak köztetek konfliktusok :)
2014. máj. 23. 22:37
 7/9 A kérdező kommentje:
ők nem barátok haverok! :) De mit érdekel engem ez a ő dolguk ha nekik erre van pénzük!
2014. máj. 24. 09:01
 8/9 anonim ***** válasza:

1.ne barátkozz dohányosokkal, ne menj dohányos közegbe. helyette keress olyan embereket, akiket érdekel az egészség, sport, táplálkozás, velük jobban fogod érezni magad.

2.jogod van az egészségedhez, ha törvényt sért amit csinálnak (pl munkahelyen, lépcsőházban) bejelentés után büntetést kaphatnak.

3.a legtöbb dohányos ilyen, pont ezért nem érdemes haverkodni/beszélgetni velük. viszont ne gyűlöld őket, mert akkor ők is gyűlölni fognak. illetve vannak olyanok is, akik tudják, hogy rosszat tesznek, de gyengék a leszokáshoz, őket segíteni kell.

ugyanez a helyzet pl az alkohollal, a ruházattal, közösségi szokások bármilyen más területével. a normák csoportonként különböznek.

2014. máj. 24. 11:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Dehogyis én nem utálom őket! :) az ö dolguk mire költik a pénzt! Csak utálom a füstöt és nem szeretem ha átveszi a ruhám. Na meg miért kéne nekem eltürnöm más káros szenvedélyének hatását ?
2014. máj. 24. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!