Nem értem a barátaimat. Miért nem értik meg hogy nem szeretek táncolni?!
Én sokáig utáltam :D 18-19 éves korom körül kezdtem leginkább eljárogatni házi bulikba,inni se ittam addig, anti táncos,anti alkoholista voltam. Aztán első házi buliban egy kis pia,a hangulat, a társaság,mindig táncos csapatba keveredtem aztán így magával ragadott az egész azóta iszok is járok bulizni mindegy,hogy házi vagy disco iszok és táncolok,keményen, nulla ritmus érzékkel de tolom :D
Igazából annyira megszoktam,hogy ha iszok akkor táncolok,hogy még csak kortyolom a vodkanarancsot/semmi hatást nem érzek/ de már mozog bennem a bugi.
Bár vannak akik jobb szeretnek ülni/állni és iszogatni,én egy ilyen társaságot otthagytam.Számomra az nem élvezetes.Néha lehet,de hogy én állandóan csak álljak/üljek és úgy iszogassak áááá nem :D
23/L
első vagyok
Lehet aztán rászoksz,csak még úgy érzed,hogy ez neked nem fekszik.Vagy pl én arra is rájöttem,hogy többször volt olyan,hogy rossz zenék mentek amiket nem szeretek olyankor utálok táncolni,hiába vagyok becsicsentetve. Nekem a társaság,hangulat és a zene az ami eggyé teszi az egészet és pia az egy kis plusz löket számomra.
Társaság biztos jó? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!