Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tesztelni a barátaimat a...

Tesztelni a barátaimat a megbolondulás jele?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon sokszor jut eszembe, hogy kipróbáljam mi történik, ha 1 hónapig nem írok senkinek fb-n, nem keresek senkit se telefonon, se másképp, hogy vajon, melyik barátom lenne az, aki hajlandó lenne afelől érdeklődni hogy élek-e még?

Valahogy úgy érzem, hogy inkább csak én keresem őket, de viszont nem igazán érdekli őket mi van velem. Nem azt mondom, hogy nem kedvelnek, mert ha hívom őket, szívesen eljönnek velem ide-oda, csak egyszerűen annyira már nem számítok, hogy észrevegyék, ha mondjuk eltűnök egy hónapra.

2015. jún. 1. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbáld ki.

Én is így voltam,bár én csalódtam és rájöttem nem a barátaim voltak azok az emberek. Én érettségi után egész nyáron sőt ősszel sem írtam rá senkire. Abból az 5-6 emberből akik ígérték keresnek. 1 írt 1 hónap után,hogy na mi újság van velem és ennyi.Egyik osztálytársam akivel nem voltam olyan jóban ő havonta 1x-2x tuti rám ír mivan velem már 3 éve,én ritkán írok rá.De ő mindig.

2015. jún. 1. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Kár ezen filkóznod. Nálunk pl. baráti körön belül kétfajta tipikus reakció van arra, ha valakit összejövetelen rég látunk (mi még nem a facebook generáció vagyunk).

Az egyik az, hogy "jaj mi van veled, mi baj történt, hogy már régóta nem látunk", a másik pedig az hogy jóbarátjától tudjuk, hogy most nincs jó passzban, ezért nincs kedve a társasági élethez. Ha csak nem a legközelebbi barátunk egyike, akkor most nem biztos hogy arra vágyik, hogy mindenki egyesével lesajnálja (pl. mert kirúgták munkahelyről, kirakta a barátnője, vagy tönkrement).

2015. jún. 1. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
jav.: filóznod
2015. jún. 1. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nagyon gyakori, hogy egy ideig eltűnök, ez idő alatt van pár ember, aki rám kérdez, hogy élek-e még. Csak ezeket nem előre megfontolt szándékkal teszem, hanem így alakul néha.

Ismered a mondást? "Az igazi barátok olyanok, mint a csillagok. Nem mindig látni őket, de mindig ott vannak."

Nem bolondulsz meg, de aránytalanul sokat agyalsz ezen, nem kéne ezen gondolkodnod. Valószínűleg tudod magadról, hogy leggyakrabban te teszed meg az első lépést és attól parázol, hogy mi történik, ha nem írsz rá valamelyikre. Valószínűleg az fog történni, hogy sokkal később fognak rád írni, mint amire számítasz, és ettől te jó szarul fogod magad érezni. Rászoktattad őket arra ,hogy írsz, felhívod, ebbe belekényelmesedtek, de ez nem jelenti azt, hogy nem vagy fontos. Nézd az ő oldalukról: Lehet azt hiszik, te szereted irányítani, hogy mikor lehet veled kommunikálni. Egy ilyen "teszt" eléggé drasztikus váltás, sülhet el rosszul, ami egyáltalán nem a barátaid hűségét igazolja.

2015. jún. 1. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem volt egy barátnőm, kb 10 évig legjobb barátnők voltunk. aztán kezdtem azt érezni, hogy mostanában csak én keresem, én hívom én mondom hogy talizzunk.

úgyhogy eldöntöttem, hogy nem csinálom ezt.

azóta 3x írt rám és 1 x taliztunk a javaslatára.

ennek már egy éve és nem keres.

kicsit pofára estem, mert én úgy éreztem, hogy jó barátnőm.

mással is csináltam ezt már, ő reagált és keresett .

szóval emberfüggő. kipróbálhatod, de ne sokáig , mert lehet valaki úgy lesz vele, hogy már 1 hónapja csak ő keres, és abbahagyja.. szóval max próbáld ki egy hétig ezt

2015. jún. 1. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!