Mire értik azt, hogy elárulták a barátai?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 21:35
1/6 anonim válasza:
Nem álltak ki mellette, elpártoltak tőle valami miatt.
2/6 Firedoom válasza:
kerdezd attol aki ezt mondta neked
3/6 anonim válasza:
Kibeszélték a háta mögött például.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem ilyet soha nem mondtak!
Csak hallottam már többször - és arra gondolok, ha valaki egy titkot kifecseg, de szerintem ennél többről van szó! Talán, ha van egy ember akire mindig számíthatok és egyszer mondjuk valamiért nem úgy tesz ahogy elképzelem és ezért én elfordulok tőle - az is hasonló, nem?
Talán egy párkapcsolatban a megcsalás, nem tudom... kíváncsi vagyok a véleményetekre, köszönöm az eddigieket!
2014. aug. 10. 11:44
5/6 Firedoom válasza:
Rendben, masodik vagyok. Velem mar tortent ilyen.
Az, hogy cserben hagynak a barataid, az amikor szamitasz rajuk amikor szarban vagy, de a sajat erdekuket nezve nem segitenek, hanem beled rugnak meg kettot es utana evekig b.sszak az agyad, mert gyavak kialni melletted es a konnyebb utat valasszak. Na ez amikor elarulnak.
6/6 A kérdező kommentje:
Hú, köszi! Velem is volt már hasonló... nem jó érzés!
2014. aug. 11. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!