Ki hogyan éli meg azt, hogy nincsenek barátai? Milyen erőfeszítéseket tesztek ez ellen?
Olyan budapesti személyek írását várom, akik egyedül érzik magukat (nincsenek barátai).
Privátban is lehet írni akár.
Peti, 28/F.
előző te milyen paraszt vagy! Járj társaságba, edzőterem, nyelvtanfolyam, közösségekbe és légy nyitott biztos hogy barátra lelsz! Nekem a munkahelyemen lettek új barátnőim, sajnos az iskolaiak elmaradoztak és másik városban is élek. Nem lehetetlen! De ne online keress barátokat mert abból semmi nem lesz! sok sikert
27/L
Semmi baj majd kitiltatunk irkálj csak mindenhová ilyeneket!
Én a te barátaidat szívből sajnálom :D
Már nincs itt,de emlékszel te arra,amit írtam?
Aki nem megy emberek közé,ne csodálkozzon azon,hogy nincsenek barátai.
-Én beülök pl.egy kis kocsmába,10percen belül legalább 3-4 emberrel társalgásba kezdek.
-Ők is hús-vér lények,esznek,isznak,WC re járnak(ezt csúnyábban fogalmaztam,valszeg ez nem teccett finom kis lelketeknek)
Ne fenyegess,6 profilom van,tiltass csak,kis..... :D
Elsősorban az érintettek levelét, hozzászólását várom. Emellett aki tud hasznos javaslatokkal előállni, azokat is köszönöm.
Aki csak kötekedni jön ide, az ne írjon. Nem kell másokat lenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!