Ha valaki gazdag, miért nincsenek barátai?
Kedves Kerdezo!
Nyilvan ez egy nagy altalanositas, melyet az adott emberek sajat maguk es esetleg kornyezetuk "nyugtatasara" hasznalnak.(feltekenyseg,rosszindulat)
Szerintem minden anyagi kategoriaban elofordul,hogy az embernek nincsenek baratai.:)
Ez a szegények propagandája a gazdagok ellen mint a "kislányom ne legyél szomorú,hogy nem kaptál karácsonyra semmit, lehet,hogy a szomszédék éppen hawaiin vannak de ők nem is szeretik egymást"
Én pont azt vettem észre,hogy a gazdagabb embereknek nagyobb a társasági körük igaz az érdekbarátok száma is megnő. Kivéve ha egy felfuvalkodott bunkó az illető
igen, szerintem is általánosítás, de azért van benne igazság. meggazdagodáshoz valamennyi önzőség kell, ami ugye a barátkozásban hátrány.
rengeteg energiát kell fordítani a pénzszerzésbe, és az csak teljes odafigyeléssel, tudatossággal megy, amibe nem fér bele annyira a társasági élet. a másik, ami ok lehet még, hogy még a barátokban is ott a versenyszellem, és aki elért valamit, azt hamar kiközösíthetik. persze elég fontos a meggazdagodás oka is, mert öröklés esetén ez azért máshogy megy.
Hát ha valaki gazdag a pénz miatt sokkan akkarnak a barátai lenni! Lásd a haverom most kapott fizetést és egy barátja úgy benyalt neki most meg együtt járnak inni! Szóval ha pénz van minden van, az emberek nagy része a pénzre megy.
Sok csaj azt írja nem számit a kocsi,nem a fenét egy csaj se tud nemet mondani egy Lamborghini láttán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!