Vannak még olyan fiúk, akiknek lány barátai vannak, lányokkal érzi jól magát?
Én ilyen vagyok.Van 3 fiú haverom, velük kiskorom óta jóban vagyok.8 lánnyal vagyunk baráti viszonyban, sokszor mondanak nekünk olyanokat, amiket másoknak nem mernek.Általában ennyien szoktunk beszélgetni, vagy elmenni valahová.
Többek között a régi ismeretség miatt vagyunk ilyen jóban.Az évek alatt kialakult egy olyan szoros baráti kötelék köztünk, hogy maximálisan megbízunk a másikban.Meg egyébként nem tudom más hogy van vele, de szerintem a lányok érettebbek valamivel a fiúknál (általában), komolyabban lehet velük beszélgetni bármiről.Fiútársaságok beszéde mifelénk kimerül annyiban, hogy ki milyen játékon játszott utoljára, meg hogy hányszor maszturbáltak..
Én is így vagyok ezzel, nekem sajnos a múltban keresendők a válaszok. A mostohaapám nagyon szrul bánt velem, állandóan megalázott, megfélemlített. Előtte pedig apám is inkább azzal volt elfoglalva, hogyan csalja meg anyámat, nem velem.
Megfigyelhető, hogy azok a fiúk jönnek ki jobban a lányokkal, mint fiúkkal, akiknek van valami bibi az "apaszerep" körül a fiatalságukban.
köszi a válaszokat! :)
jöhet még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!