Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? (többi lent)

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kezdődik az iskola és nincs ki mellé ülnöm. Minden évben ez van. Év közben mindenkinek kellek, leckék másolása, lélek ápolása a feladatom. De a végén mindig én maradok egyedül. Senki sem ül mellém, mert már mindenkinek megvan a padtársa, egy jó barátja. Nekem eleve alig vannak barátaim, úgy érzem, hogy ,,strébernek" tartanak. Egy olyan embernek aki a tanuláson kívül, nem elég érett az élethez, de ez nem így van. A korosztályomhoz képest, picit érettebb is a gondolkodásom (nem vagyok beképzelt). Önbizalmam meg alig, ha. Nincsenek olyan barátaim akik megértenek. MIt tegyek? Más is van ezzel? Akinek hasonló problémája volt, az mit tett ekkor?

2015. aug. 30. 14:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem fogja engedni hogy ezt mondjam, nincs gyereke ezért kissé érzéketlen.
2015. aug. 30. 15:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem az Ofőm ilyen, érzéketlen,
2015. aug. 30. 15:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!