Hogyan viselkedjek vele az államvizsgán?
Pár hét múlva fogok államvizsgázni, ahol a bizottságban benne lesz egy fiatal férfi tanárunk is, aki engem eléggé nem kedvel és ez nagyon aggaszt. Hogy miért nem bír, azt nem tudom igazából. Egy évvel ezelőtt tanított két féléven keresztül, szemináriumra jártam hozzá. Konkrét eset nem történt, ami miatt tudom, hogy nem szimpatizál velem, csak apró jelek: szinte soha nem nézett a szemembe, ha beszéltünk, általában a padlót vagy az asztalt nézte és játszott pl. a tollával; valahogy úgy éreztem, higy feszélyezi, ha véletlen kettesben maradtunk, mert pl. óra után megkérdeztem valamit; néha kedves volt, de sokszor meg nagyon kimért ( másokkal nem volt ilyen). Egyszer viszont nagyon meglepett, mert véletlenül találkoztunk egyetemen kívül és ő jött oda hozzám beszélgetni pár szót... Mindenesetre mindig nagyon furcsa volt velem és félek tőle, hogy nála vizsgázzak. Zavarban lennék a jelenlététől... Mit tegyek , hogy ne szúrjam el miatta?
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!