Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan viselkedjek?

Hogyan viselkedjek?

Figyelt kérdés

Idén szeptemberben megyek gimnáziumba. Nem attól félek, hogy új osztálytársaim lesznek, vagy a tanároktól, mert a nővérem is abba a suliba jár, tehát magát a helyet ismerem. Én azoktól félek, akiket már ismerek.

Ugye a facebookon már létrehoztak egy csoportot, mi az emelt matekos osztály leszünk, ez a legerősebb a suliban. Ebben a tanévben a gimi hirdetett egy tehetséggondozó szakkört, amelyre minden suliból 2tanuló mehetett, az én osztályomból például én. Itt megismerkedtem azokkal, akikről már sejtettem, hogy nagy valószínűséggel az osztálytársaim lesznek. Így is lett.

Tudni kell, hogy a városban van 2 általános is, ahol matek tagozat is van. Az enyémben nincs, ez csak szimplán egy erős hely, ezért is kerültem be 12.ként a gimibe, de ez nem fontos.

Azok, akiket a szakkörben megismertem, nyilván jobb matekosok, mert több óraszámban tanulták. Ők ezért egyből lenéznek, ha találkozunk az utcán, nem köszönnek, lenéznek, bunkók, és majdnem az osztály 1/3át ők fogják kitenni, én pedig nagyon nem akarok rosszban lenni senkivel, eddig se voltam.

Mit javasoltok? Köszi előre is :-)

2015. máj. 17. 21:29
 1/1 anonim ***** válasza:

A stréberek nézik le a másikat? O_O

Mint valami fordított világ. A gimiben nem az eszed alapján fog megítélni az emberek nagy része.

2015. máj. 17. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!