Mit gondoljak erről? Hogyan viselkedjek velük?
15 éves lány vagyok 28 fős osztályból 6 fiu...
2 közülük furcsán viselkedik velem vagyis nekem Ők ketten jobban kitünnek a többi közül...
Az egyik osztály társamra már év elején felfigyeltem mert mindig nézett többször találkozott a tekintetünk és ez mai napig igy van...nagyon kedvesen viselkedik velem.
A másik fiu aki mellette ül szintén sokszor néz meg órán is összenézünk beszélünk meg stb...Az utüóbbival nagyon jól érzem magam rengeteget hülyéskedünk...
3an egyszerre értünk oda a bejárati ajtóhoz a multkor és a második fiu akirol beszéltem vissza rántotta az elsőt mert ő akart bemenni előbb és engem mint lányt nem akart előre engedni...a második fiu sokat szokott piszkálni persze izlésesen finoman...az első csak néz és ahányszor hátra fordulok mindig találkozik a tekintetünk...mert pont ugy ulunk hogy én szélen a fiuk pedig középen kettővel hátrébb...
Nem tudom hogy miért van ez igy mert én nem vagyok valami szépség én tényleg nem...nem vagyok olyan hogy lecsunyázom magam mint mások közben meg szép vagyok...jó a humorom meg barátságos vagyok mások szerint...
Sokat gondolkodom rajtuk
ma szoba jott ilyen parkapcsolati téma és az egyik osztálytársnőm azt mondta hogy én meg a második fiu....
Kerdeztem miért? Erra azt mondta hogy azért mert látom nagyon jóban vagytok...meg hogy le se tagadtanánk :? ezt ensem értettem
Szem válaszd az elsőt mert ahogy mondtad , ahohy hátra nézel találkozik a tekintetetek és ez szerelem első látásra. A másik inkább olyan akivel hülyéskedsz és megosztod vele a gondjaidat, mint egy meleg barát.
Remélem segítettem
Inkàbb csak barat mert nem meleg :))
De az elsővel nem nagyon beszelek...olyan gyerekes meg...multkor irt facen mert elment orarol es kerdezte hogy mi volt?fent volt tobb osztalytarsam is es megis nekem irt...de nem beszeltunk sokat mert mennie kellett...unnepekkor sem irt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!