Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezekután viselkedjek így az...

Ezekután viselkedjek így az osztálytársaimmal?

Figyelt kérdés

Középiskolába járok és most kezdődik majd az utolsó évem nemsokára.

3 éve az osztálytársaim teljesen kiközösítenek, maximum akkor szólnak hozzám ha lehet kötekedni, ha valami nem tetszik nekik. Soha meg se próbáltak közeledni felém, a kezdetek kezdetén se, és esélyt se adtak arra se, hogy én barátkozzak velük. Fiúk közül a legtöbb simán képes köszönés nélkül is elmenni mellettem, egymással mindig kezetfognak reggel, velem soha.

Ezenkívül fülembe jutott az is, amiket rólam pletykálgatnak az iskolában.

Ezekután jogos lenne tőlem, ha totál figyelmen kívül hagynám őket, emberszámba se venném őket, és sz*rnék a fejükre jó magasról? Arra is hogy köszönnek-e vagy nem.

És oda se megyek közéjük már amikor nem muszáj, szünetekben, 1. óra előtt inkább sétálgatok a folyosón vagy megyek a wc-be.

18/F

2014. aug. 3. 15:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%

Azt megkérdezhetem, hogy ennek mi lehet az oka? Ne mondd, hogy nem tudod... ilyen fokú elutasítás fakad valahonnan. Max nem akarsz vele szembenézni / nem akarod bevallani.

Egyébként, ha ennyire durva, akkor szrj nyugodtan a fejükre. Vigyél magaddal egy könyvet, vagy tölts le egy filmet a telefonodra és fülessel nézd azt szünetben.

2014. aug. 3. 15:35
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem vagyok közéjük illő, fiúk alapvetően 6an vannak rajtam kívül, ők már jól összebandáztak egymással, 9. osztály előtt is ismerték már egymást tudtommal nagyjából, engem meg semmibe néznek. Kezdetekkor előfordult, hogy úgy mentem oda az osztály közelébe, közé reggel hogy nem köszöntem, ezért is megutáltak, mostmár hiába köszönök, utálnak ettől függetlenül.

Meg egy nyomorék, visszahúzódó senkinek néznek, de jól félreismernek. Akarok én barátokat, akármit is gondolnak.

2014. aug. 3. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Döntsd el mit szeretnél: az utolsó évedet is így tölteni vagy barátokat szerezni.

Ha az utóbbi, akkor az eddigi énjüket figyelmen kívül hagyva közeledj egy két általad kiválasztott emberhez. És nézd meg mi történik. Ők is emberből vannak, ha látják, hogy barátkozni akarsz feladják az ellenállást. Csak légy kitartó, még ha nehezebb is lesz.

A sulin kívül vannak barátaid?

2014. aug. 3. 15:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát elég furcsa helyzet... Egyébként lövésd sincs, hogy miért ilyenek? Nem utaltak rá, nem mondták? Nem mintha bármiért is ilyennek kéne lenni, csak kérdezem, hogy ilyen "csúfolós" kiközösítés, vagy pedig "csak úgy".

Szerintem köszönni köszönj, mert így nem alacsonyodsz le az ő szintjükre, viszont azt, hogy 1. óra előtt inkább a wc-be mész, azt hagyd (mármint ha kell, menj, de úgy, hogy ott várod a becsengőt, ne tedd, még jobban pletykálnának, ráadásul "megfutamodónak" tűnne).

Szerintem inkább hagyd rájuk, de semmiképp se "bújj" el, szünetben ülj a helyeden, pl. nézd át az anyagot, de ne búskomoran, hanem határozottan, vagy ahogy mondtad, sétálj a folyosón. és ha tényleg ilyen bunkók, sz*rd le őket, én nem mennék oda hozzájuk semmi esetben sem, csak ha nagyon muszáj..

Azért jó évet :( :)) És légy határozott, ne hagyd magad, se bántani, se megváltoztatni.. mert itt ők a "rossz fejek", nem te.

2014. aug. 3. 15:49
 5/11 anonim ***** válasza:
3. vagyok, bocs, mikor írtam akkor még nem volt ott a kommented.
2014. aug. 3. 15:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért nem váltottál sulit? :/ am nem feltétlenül az a baj, h tettél valamit...stb. Én most megyek 10.-be. Próbáltam barátkozni meg minden, de emberszámba se vettek. Elv a stilusom miatt (emo), mert a többi lány mind plázabitch. Szóval nem feltétlenül kell tenned hozzá valamit. Szerintem ne is törődj velük. Keress az évfolyamban, más osztályokban barátokat, akikkel együtt lehetsz és mutasd meg nekik h nincs rájuk szükséged :)
2014. aug. 3. 16:08
 7/11 anonim válasza:
Én akármilyen bunkónak tűnök szerintem Te vagy a hibás. Valószínüleg gyenge jellem vagy a barátkozáshoz. próbálj barátkozni a lány osztálytársaiddal, hogy feloldódj és hátha változik a fiukkal is a helyzet később! Szurkolok neked csak sajnálom, hogy a puhányságoddal basztad el a középiskolás bulis csajozós éveid...bakker...
2014. aug. 3. 16:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a 6#-os írta jól, nekem is ez volt a bajom, de aztán kialakult a saját kis baráti köröm. A 6 páva fiú közé én sem vagyok való, egyszerűen érzem a kölcsönös ellenszenvet mikor valaki mond valamit. De ettől függetlenül néha párbeszédbe keveredünk. Köszönni nem kell, én például rögtön betoppanok barátaim közé és folytatom ott ahol tegnap abbahagytam. Ez a kézrázás amúgy is csak majomkodás, nem fogok mindenféle pórnéppel kezet.

Szerintem az nem furcsa, ha ott ülsz a közelükbe és úgy csinálsz mint ha hallgatnád.

2014. aug. 3. 16:25
 9/11 anonim ***** válasza:
40%

nem kell feltétlenül az okokat keresni, igen is léteznek gerinctelen mocskos férgek a földön. Ezt fogja fel mindenki. Én a helyedbe kedves kérdező, magasról lesz*rnám őket. Aki ilyen a sors úgy is visszaadja nekik. És köszönöm szépen inkább ilyen barátaim ne legyenek, akik ezt megcsinálják egy emberrel. Egy ilyen ember legalább 5 km-es körzetbe kerüljön el.Iskola váltás? miért is? Feleslegesnek tartom, egy évet már kibírsz. Utána a sors elintézi őket, és mindegyikről lesz információd. Ilyen a karma. Aki jó, jót kap, aki rossz, bnhődik.

Nem mellesleg én a suliba mindig azokkal barátkoztam akik ki voltak közösítve, a "menőket" szivattam, nem egyszer bőgtek is , ez volt a kedvenc szórakozásom.Egyik se próbált ellenkezni vagy szivatni, mert nagyon megbánta volna, a felsőbb évesek előre köszöntek már 9. osztályba, a mai napig kikerül az utcán akivel összetűzésem volt és ő húzta a röviebbet. Ha a gyengébbnek nem volt ereje , vagy mersze visszavágni, megtettem én. Néha a gonosz embereknek is érezniük kell a "törődést". de ok nélkül soha, SOHA nem jutott volna eszembe bántani akárkit.

2014. aug. 3. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmit sem tettél, akkor tényleg nem értem, de én hagynám a francba. Én is nagyjából ugyanúgy jártam, mint a 6-os válaszoló, csak én rocker vagyok. Igazából igyekeztem összehaverkodni mindenkivel, de a lányok szerint alábbvaló, akinek nincs műkörme (túlzás nélkül), és minden szünetben más fiú miatt visonganak, mint az őrültek, a fiúk meg velük vannak el. Ez nem az én világom, nem is tudtam mit kezdeni vele. Azért kemény 3 emberrel szoktam beszélgetni mondjuk, de inkább szereztem barátokat másik osztályból, ennyi.
2014. aug. 3. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!