Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezekután viselkedjek így az...

Ezekután viselkedjek így az osztálytársaimmal?

Figyelt kérdés

Középiskolába járok és most kezdődik majd az utolsó évem nemsokára.

3 éve az osztálytársaim teljesen kiközösítenek, maximum akkor szólnak hozzám ha lehet kötekedni, ha valami nem tetszik nekik. Soha meg se próbáltak közeledni felém, a kezdetek kezdetén se, és esélyt se adtak arra se, hogy én barátkozzak velük. Fiúk közül a legtöbb simán képes köszönés nélkül is elmenni mellettem, egymással mindig kezetfognak reggel, velem soha.

Ezenkívül fülembe jutott az is, amiket rólam pletykálgatnak az iskolában.

Ezekután jogos lenne tőlem, ha totál figyelmen kívül hagynám őket, emberszámba se venném őket, és sz*rnék a fejükre jó magasról? Arra is hogy köszönnek-e vagy nem.

És oda se megyek közéjük már amikor nem muszáj, szünetekben, 1. óra előtt inkább sétálgatok a folyosón vagy megyek a wc-be.

18/F

2014. aug. 3. 15:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jahj mit nem értettek? A kérdező nyilván teljesen eltér az osztály többi srácától, szóval valószínűleg kissé határozatlan, nem kigyúrt, nem jár menő cuccokban és ehhez hasonlók. Ezek a dolgok pusztán nem tartoznak az életébe és ezzel semmi baj. Mindenhol vannak kiközösítések és a legtöbb esetben ok nélkül a gyengéket közösítik ki. Nálunk is vannak kiközösítettek, akik ezt lehet, hogy nem érdemelték de természetükből fakadóan a ranglétra aljára csúsztak.

Remélem nem sértettem meg senkit, nem ez volt a szándékom.

2014. aug. 5. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!