Hogyan szerettessem meg magamat az osztálytársaimmal?
Figyelt kérdés
Most fogok 11. osztályba járni. Az első két évet elrontottam azt hiszem. Sajnos az osztályba vannak vegyes gyerekek. Egy kettő van benne aki újgazdag, a természetük is olyan. A többi viszonylag divatosabb jobb módú. Velem is voltak gondok, mert én kicsit önbizalom hiányos vagyok, és nem vagyok valami nagy társasági ember sem. Az elején volt inkább hogy szóltak hozzám, kérdezgettek, de és sokszor válasz nélkül arrébb mentem, mert féltem hogy azért kérdezik, hogy utána maceráljanak majd. De 10. év végére oda jutottam hogy abszolút nem szólnak hozzám, bunkónak tartanak, hogy még vissza köszönni sem tudok. Elég rossz ez hogy már egyedül ültem, mindenki más jól szórakoznak szünetekben akárhol, csak én nem, és most már be se engednek, nem is hívnak mert mondják hogy egy bunkó hülye vagyok. Mit csináljak, mit tehetek hogy kicsit lássák nem vagyok az valójában? 17!F2014. júl. 31. 00:05
1/6 anonim 

válasza:

Én is 11-be megyek jövőre, engem is utálnak.
Ha utálnak szerintem nem sokat tudunk csinálni.
2/6 anonim 

válasza:

Hát először is köszönj nekik xd én is így vagyok 10-es leszek de úgy döntöttem aktívabb leszek meg megpróbálok arról is besézlni amiről nem tok, ha téll annyira haragudnak rád próbálj meg először vmi hozzád hasonló önbizalomhiányossal társalogni kezdetnek tökéletes meg amúgy is jobb barát lehet mint egy újgazdag.. :D
3/6 anonim válasza:
Orulj hogy nem vagy olyan korokben ami televan eloiteletes fa.szokkal!
Amugy irok majd uzenetet is ezzel kapcsolatban ha szeretned:)
4/6 anonim válasza:
Velem is detto ugyanez volt évekig a középiskolában, és én is 11-ben jutottam el oda, ahova te. Nekem szerencsém volt, és bár a klikkbe nem kerültem be, de olyan nem nagyon volt utána, hogy szünetben unatkoztam volna. Az biztos, hogy eleinte lejjebb kell adnod a "büszkeségedből", és neked kell nyitnod feléjük, mert ők nem valószínű, hogy fognak. Az új év kezdete új lehetőségeket ad - pl. osztálykirándulás, új osztálytárs, stb. Egyébként pedig tényleg legyél nyitottabb, köszönj rájuk, keress velük közös témát. És ha esetleg ők próbálnak beszélgetni veled, mindenképpen próbálj értelmesen válaszolni. Benne van a pakliban, hogy csak szívatni akarnak, de alapvetően nem hinném, hogy minden osztálytársad szemét lenne. Erre én is csak későn ébredtem rá. Sok sikert! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Hát lehet igazatok van, van ott normálisabb csak mindegyikbe látom hogy van benne rossz is sajnos
2014. júl. 31. 21:25
6/6 anonim válasza:
legyél kedves, és közvetlen mindenkivel:)
én ujj voltam 11.be és nem igazan foglalkozott velem senki.. aztán elkezdtem oda menni emberekhez kérdezősködtem és mostmár az osztályból mindebki szeret,sőt más osztályokból is kb mindenkivel jóba vagyok :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!