Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy viselkedjek?

Hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés

Kilencedikes lettem. Előző évben volt egy fiú, aki mindenkinek tetszett, nekem is. És elvileg én is neki. De nem lett semmi, és nekem is lett új pasim. De! A srác is ugyanabba a középiskolába jött mint én. Nem osztálytársam, de a folyosókon egy nap legalább egyszer látjuk egymást. Most leszögezem:

NEM AKAROK TŐLE SOHA TÖBBÉ SEMMIT!

Amúgy is elég morcosan néz mindig, és a hideg is kiráz már tőle. Amikor találkozunk, sose mosolygunk, de nem mindig nézek rá. Ma gyáva módon a földet nézve mentem el mellette. Annyira furcsa a szeme, olyan hideg és meleg tekintete van egyszerre. Nemsokan tudják állni a tekintetét, főleg nem ilyen hosszú kihagyás után. Szóval a kérdés:

Mit tegyek, amivel kimutathatom, hogy nem ijedek meg tőle, de tartsa meg a távolságot?

2014. szept. 5. 16:06
 1/6 anonim válasza:
20%
le se szarjad. ne törőggyél vele
2014. szept. 5. 16:10
 2/6 A kérdező kommentje:
jó, de ha nem tudom állni a tekintetét annyira, akkor hogy nézzek, mit tegyek, milyen gesztusok, tudod, hogy ne hggye hogy ő itt a jani xdd nem ez a neve amúgy de értitek
2014. szept. 5. 16:32
 3/6 anonim válasza:
had higgye, fejibe száll az egója, asztán annál nagyobbat fog a pofájára esni! szó szerint ne is gondojj rá.
2014. szept. 5. 17:20
 4/6 A kérdező kommentje:
oké, de nem sokat segítettél. nem akarom hogy azt higyje, hogy megadom magam, értitek... azt akarom kimutatni, hogy: nem félek tőled, de ha közelebb jössz ne tudd meg mi lesz...
2014. szept. 5. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Te tekintet-karatézni akarsz vele?

Vagy fenyegetni, hogy vigyázz magadra apuskám??

Ne csinálj semmit. Menj előre, és előre nézz. Nem kell mindeninek a szemébe nézni, aki szembe közlekedik veled az iskolában - közben meg a letett táskákban nagyot vágódni. Vagy a lábad elé nézz, vagy előre - és kész...

2014. szept. 8. 10:57
 6/6 A kérdező kommentje:
jó, akkor nem is nézek rá, levegőnek nézem, ok.
2014. szept. 8. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!