Hogy viselkedjek?
Kilencedikes lettem. Előző évben volt egy fiú, aki mindenkinek tetszett, nekem is. És elvileg én is neki. De nem lett semmi, és nekem is lett új pasim. De! A srác is ugyanabba a középiskolába jött mint én. Nem osztálytársam, de a folyosókon egy nap legalább egyszer látjuk egymást. Most leszögezem:
NEM AKAROK TŐLE SOHA TÖBBÉ SEMMIT!
Amúgy is elég morcosan néz mindig, és a hideg is kiráz már tőle. Amikor találkozunk, sose mosolygunk, de nem mindig nézek rá. Ma gyáva módon a földet nézve mentem el mellette. Annyira furcsa a szeme, olyan hideg és meleg tekintete van egyszerre. Nemsokan tudják állni a tekintetét, főleg nem ilyen hosszú kihagyás után. Szóval a kérdés:
Mit tegyek, amivel kimutathatom, hogy nem ijedek meg tőle, de tartsa meg a távolságot?
Te tekintet-karatézni akarsz vele?
Vagy fenyegetni, hogy vigyázz magadra apuskám??
Ne csinálj semmit. Menj előre, és előre nézz. Nem kell mindeninek a szemébe nézni, aki szembe közlekedik veled az iskolában - közben meg a letett táskákban nagyot vágódni. Vagy a lábad elé nézz, vagy előre - és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!