Mit vegyek fel? Hogyan viselkedjek?
Figyelt kérdés
Ma megyünk be abba a suliba ahol elméletileg magántanuló vagyok. Gyakorlatilag évet ismétlek. Utoljára augusztus végén láttak mikor beiratkoztunk de akkor is a tanárok a diákokkal nem találkoztam. Nyáron hosszú szőke hajam volt most kb. 5 cm-es sötét szinű. Barátságos, családias kis suli. Azt mondták majd küldenek ki tanárt hogy tanuljak de azóta sem jöttek. Úgy tudják hogy magántanuló vagyok pedig évet ismétlek. Általános iskola. Utoljára szeptemberben beszéltünk telefonon, azóta nem hivtak tudom nekünk kellett volna de szerintem ez anya dolga.
Nagyon izgulok. Hány órára menjünk?
14/L
2015. ápr. 13. 00:54
1/2 A kérdező kommentje:
Úgy látszik ma megyünk.
Normális válaszokat kérek!!
2015. ápr. 15. 00:06
2/2 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek se értelme nincs,se mondanivalója,talán épp ezért nem kapsz választ a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!