Mit vegyek fel? Hogy viselkedjek ha a közelében vagyok?
Figyelt kérdés
Szombaton megyek egy ilyen nagyobb körű rendezvényre ami nem zártkörű. Lesz ott egy fiú is akit szeretnék "elcsábítani" de nem tudom hogyan csináljam mert nem ismerem.Párszor szoktam látni és arra gondoltam jó lenne megismerni és utána kitudja lehet hogy több lesz akár szerelem akár barátság.Én 15 éves lány vagyok ő csak 1 évvel idősebb nálam. Elég füves a terület és erdős ezért tanácsot kérek mert nem tudom mit vegyek fel hogy vonzó és szép is maradjak egyszerre. Így a segítségeteket kérem mit tegyek?2014. jún. 17. 20:22
1/1 anonim válasza:
Az erdő és fű miatt én balerinát javasolnék, az tud csinos is lenni, és kényelmes is...
Egyébként nem tudom milyen alakod van, mit szeretnél kiemelni, de érdemes szerintem minimum egy szűkebb dolgot felvenned, ami kiemeli a kedvelt részeidet...
Amúgy legyél természetes és spontán, az be szokott válni, és ne nyafogj, hogy jajj füves lettem, jaj koszos lettem, jajj bogár...Nem feltételezek semmi ilyesmit rólad, de haverom múltkor túrázni ment egy csajjal első randira (mert a csaj állítólag imád túrázni) és 10 perc után már minden baja volt, törte a lábát a cipő, fúúúj bogarak gusztustalanok...szóval öltözz kényelmesen és legyél laza...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!