Van itt olyan, aki középiskola alatt ki volt közösítve?
Figyelt kérdés
Mesélnél róla hogy, hogy sikerült magad túltenni rajta?2015. máj. 10. 23:32
11/14 anonim válasza:
Nálunk a csajok rajtam kívül 6-an voltak, egy suliból jöttek és nagyon összetartóak voltak. Ha kellett a házim, hozzászóltak, amúgy nem. Nem voltak gorombák, vagy piszkálódósak, csak egyszerűen nem beszéltek velem. Ezért a fiúkkal haverkodtam, meg a másik osztályba járó lányokkal. Elvoltam, de nem rágódtam rajta, elvégre nem az én hibámból volt. Én próbálkoztam az elején.
12/14 anonim válasza:
Általános iskolában is ki voltam közösítve, és most is a gimiben. Eleinte egy-két évig minden jónak és szépnek tűnt mindkét helyen, de aztán fokozatosan elromlott minden, és nem mondanám, hogy én tehetek róla, mindegy hosszú...
13/14 anonim válasza:
Igen, mert volt egyéniségem és jól tanultam ( egyik legjobb egyházi gimnáziumban történt, képmutató viperafészek volt az egész intézmény, egoizmus az uralkodó jellem ott). Hosszú lenne leírnom, sokat bántottak is a gazdag, eminens mocskok. Már nem haragszom, csupán szánom őket, nem mérvadó szegények véleménye, nem parzarlok több energiàt ràjuk, arra sem érdemesek.
14/14 gago77 válasza:
Sehogy. Még most is tervezgetem, hogyan fogom majd egyiket-másikat elkapni és hogyan fogom leforgatni velük a Fűrész legújabb részét... Nagy meglepi lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!