Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van itt olyan, aki középiskola...

Van itt olyan, aki középiskola alatt ki volt közösítve?

Figyelt kérdés
Mesélnél róla hogy, hogy sikerült magad túltenni rajta?

2015. máj. 10. 23:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Hát remélem nem leszek, most megyek gimibe :)
2015. máj. 10. 23:37
 2/14 A kérdező kommentje:

hát jobb is hidd el :/

nagyon kegyetlen tud lenni

2015. máj. 10. 23:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Én az voltam, de nem is bántam, sok hülyével voltam körülvéve, néha piszkáltak, de semmi komoly nem volt. Az osztályfőnököm ki nem állhatott, elég szánalmas bosszút állt a szalagavatón mondott beszédében :D
2015. máj. 10. 23:42
 4/14 A kérdező kommentje:
mit mondott?
2015. máj. 10. 23:44
 5/14 anonim ***** válasza:
A tanárokkal majdnem minddel jóba voltam, meg volt sok haverom is az osztályon kívülről, de az osztállyal magával nem nagyon találtam az összhangot. Kiültem reggelente a lépcsőházba Gyűrűk Urát olvasni, és egyszer csak eltelt a 4 év. Ha meg túl vagy rajta, csak röhögni fogsz, hogy hogy adhattál ilyen tirpákok véleményére... xD
2015. máj. 10. 23:46
 6/14 A kérdező kommentje:
értem :)
2015. máj. 10. 23:52
 7/14 anonim ***** válasza:
A lényege az volt, hogy az iskola egyik éltanulója voltam, rengeteg országos dobogós eredményem volt, de a tanárnő azt emelte ki, hogy nagyon szerettem az egyetlen barátommal kártyázni szünetekben, lyukasórákban, vagy reggel az első óra előtt.
2015. máj. 10. 23:53
 8/14 anonim ***** válasza:

Inkább általánosban. Szünetekben egyedül sétáltam az udvaron vagy rossz időben a folyosón és matekfeladatokon gondolkodtam... Közben én extrovertált, szangvinikus-kolerikus vérmérsékletű emberke volnék, extrém verbális, érdekelnek az emberek, meg minden.

Középiskolában sem voltam ám népszerű, meg kell hagyni. De volt 1-2 ember, akivel azért el tudtam beszélgetni, ha barátaim nem is voltak. Nem igazán bántott senki, páran azért gúnyoltak néha, nyilván vannak ilyenek.

A tanárok viszont az egész osztályt utálták. Egyszer összejött a teljes tanári kar, kivéve a jó fej ofőhelyettest, s mindenki elmondta, mennyire utálja az osztályt (nem tudom, miért, nem voltunk rosszak, amúgy mi voltunk a tagozat, jó eredmények, versenyeken is helytállás meg minden). Utána pont színházba ment az osztály, ami engem illet, kiválóan együtt tudtam érezni Nyilas Misivel...

De én elég magányos gyerek voltam amúgyis. Se apa, se tesó, se unokatesó, se barátok... Matek, természet, kert, rengeteg olvasás... Ezzel voltam el.

Aztán 18 évesen rámesett a vágy, hogy valakinek számítsak, emberekkel ismerkedjek... Nulla tapasztalatom volt benne. Az durva volt, főleg, hogy a Neten kezdtem :D Volt pár élmény és kiégtek az érző részeim egy jó időre.

De ez már kezd túlmutatni a válaszon, bár erősen összefügg az iskolai kényszerűen aszociális létemmel, azt hiszem.

Poénos lehet, ha az ember elvan a többiekkel a suliban. S valószínűleg igen hasznos is a későbbi emberi kapcsolatokban. Lehet, hogy sosem leszek normális e szempontból. Máig nagyon erősen érzem a korai kényszerű introvertáltság hatását.

Aki legalább élete más területén társas lényként tud viselkedni, az bizonyára könnyebben kiheveri a dolgot.

2015. máj. 10. 23:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Tojtam a fejükre. Inkább tanultam rendesen, de nem voltam stréber, sose csináltam többet, mint amit elvártak. Meg voltak barátnőim iskolán kívülről.
2015. máj. 11. 08:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Fura én nem voltam kiközösítve,csak nem tudok megnyílni ez a bajom.
2015. máj. 11. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!