Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Most mit tegyek?

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kicsaptak az Egyetemről mert lebuktam drogot használtam,és a keresztfüzérembe rejtettem..

más Egyetemre se vesznek fel segitseteg:(

#drog #keresztfüzér
2015. ápr. 27. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó messze húzol, és újra felvételizel. Abbahagyod a drogot, s hallgatsz a múltról.
2015. ápr. 27. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Szinte tudhattad mi lesz a következménye ha lebuksz, ennek ellenére ez történt. Így jártál. Mehetsz dolgozni!
2015. ápr. 27. 11:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Már csak egy évem lett volna:( nem tudom elhinni,nem tehetik ezt
2015. ápr. 27. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
"nem tehetik ezt" De tehetik. Ugyan is a droghasználat a magyar törvényekbe ütközik! Örülj hogy nem jelentenek fel.
2015. ápr. 27. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Elmégy néhány évre dolgozni, majd ha úgy érzed, hogy be szeretnéd fejezni az egyetemet, akkor ismét felvételizel. Kár volt elcseszned az utolsó évedet.
2015. ápr. 27. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom ami történt, de nem tudsz mit tenni és csakis magadra vethetsz. gondolom tisztában voltál vele, hogy mi lesz ha lebuksz, ennek ellenére mégis folytattad. valamilyen szinten megérdemled ami történt és remélem tanulsz az esetből. sok sikert
2015. ápr. 28. 13:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!