Mire jó a chatelgetés?
arra a fajta uzengetesre gondolok amikor kenyszeresen irkalnak, folyamatosam kontaktban van 2 ember es hulye videokat, stb memeket kukdenek egymasnak, es kb az egesz napjuk ebbol all. Ennek mi ertelme? en szandekosan nem irkalok mert ha akarnam lenne kivel csak mar valszeg tusjak jogy ek nem vagyok vevo erre az eroltetett dologra. Persze mas az ha par napomta valtasz irasban par szot haverral, vagy lebeszelitek a talit. De amikor egesznap ott az uzenete a masiknak az szerintem nagyon ertelmetlen. Oke, akinek parja van azzal megertem persze. Mondjuk nekem is van, es meg vele se tudnam csinalni ezt az egesznap szinjatszast, es o sem az a fajta
Mi a jo ebben, de tenyleg?:D
Például nem az egész napja áll ebből az embernek hanem például napi 3*5-10 percet pörget egy meme oldalt, vagy egy insta reels-t stb. Aztán átküldi egy ismerősének akinek ismeri a humorát hátha legalább mosolyog rajta egyet. Tudod én is szívesebben találkoznék a barátaimmal személyesen chatelés helyet de dolgozom, egyéb kötelezettségeim vannak, nem ugyanabban a városban/országban élünk.
Ez a lényege :D
Egy chat szólhat értelmes dolgokról is.
Az, hogy a chat-et a tartalmatlan beszélgetéssel azonosíthatják, nem a program hibája, hanem az embereké, akik használják.
Vannak, akiknek idióta mémekre, hülye videókra van igénye.
De egy chat beszélgetésben elküldhetsz egy National Geographic videót is.
Van egy-két ismerősöm akivel kb ennyit chatelünk, hogy küldjük egymásnak a memeket. Nem "jó semmire", nem azért csináljuk mert funkcionálisan hasznos bármire. Hanem csak hogy mindketten lássunk pár memet, nevessünk egyet, ennyi.
Amúgy a párommal is küldözgetjük ezeket egymásnak ha épp látunk. Nem tudom, miért akarsz belelátni ebbe valami "értelmet". Azért jó, mert szórakoztató, ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!