Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak az osztálytársam...

Mit csináljak az osztálytársammal?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon idegesítő osztálytársam. Mindenkinek beszól és ráncigálja a ruháit és lökdös, játssza a főnököt, és nem hagy senkit békén, benyal az összes tanárnak (aztán szünetben kibeszéli őket), nagyon erőszakos. Nem tudom elviselni, de nem csak én vagyok így.. De senki nem mer neki szólni (nem azért mert erős, hanem nem akarják megbántani..). Odáig jutottam, ha még egyszer beszól (vagy a haveromnak,akit mindig a súlyával piszkál, pedig ő sem vékony) leütöm.. Nem tudom szerintetek mennyire jó ötlet ez? Idősebb haveroknak nem akarok szólni, mert nagyon össze vernék.. Mit csináljaak?

Előre is köszi :)

2015. márc. 26. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nevesd ki, ha valami bántó dolgot mond. Ütni nem kell, annak rossz vége lehet. Amúgy hány évesek vagytok, mert eléggé dedós a ruha ráncigálás és lökdösés.
2015. márc. 26. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem jó ötlet.

Nem értem a többiek miért tűrik, hogy a csudába tud egy ember terrorizálni mindenkit, miért hagyjátok. Fogjatok össze és védjétek meg egymást.

2015. márc. 26. 16:28
 3/5 A kérdező kommentje:

16-évesek vagyunk és épp ezaz, annyira dedós meg nem tud viselkedni ha pl. kajálunk vagy szünetben.. Próbál nagynak látszani, meg erősnek, és van egy srác az osztályban, akit ütöget, ba**ogat.. Elveszi más telóját (engedélye nélkül)

Feltűnési viszketegsége van.. Középpontban akar lenni, de rosszul csinálja-

2015. márc. 26. 16:30
 4/5 anonim válasza:
Jaja! Előzőnek igaza van.. :D tényleg dedós az hogy ruhatépés... :'D najó ha elmúltál 14èves: lehet vele káromkodnod :D pl. Ha tèpi a ruhádat: mondd neki hogy megijedjen: "engedd már el a ruhámat te *ci, vagy úgy pofán váglak!" Vagy kitalálsz vmit! Bocs a hulye tipphez! :D
2015. márc. 26. 16:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszii mindenkinek:)

16 évesek vagyunk

2015. márc. 26. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!