Mit csináljak az osztálytársammal?
Van egy nagyon idegesítő osztálytársam. Mindenkinek beszól és ráncigálja a ruháit és lökdös, játssza a főnököt, és nem hagy senkit békén, benyal az összes tanárnak (aztán szünetben kibeszéli őket), nagyon erőszakos. Nem tudom elviselni, de nem csak én vagyok így.. De senki nem mer neki szólni (nem azért mert erős, hanem nem akarják megbántani..). Odáig jutottam, ha még egyszer beszól (vagy a haveromnak,akit mindig a súlyával piszkál, pedig ő sem vékony) leütöm.. Nem tudom szerintetek mennyire jó ötlet ez? Idősebb haveroknak nem akarok szólni, mert nagyon össze vernék.. Mit csináljaak?
Előre is köszi :)
Egyáltalán nem jó ötlet.
Nem értem a többiek miért tűrik, hogy a csudába tud egy ember terrorizálni mindenkit, miért hagyjátok. Fogjatok össze és védjétek meg egymást.
16-évesek vagyunk és épp ezaz, annyira dedós meg nem tud viselkedni ha pl. kajálunk vagy szünetben.. Próbál nagynak látszani, meg erősnek, és van egy srác az osztályban, akit ütöget, ba**ogat.. Elveszi más telóját (engedélye nélkül)
Feltűnési viszketegsége van.. Középpontban akar lenni, de rosszul csinálja-
Köszii mindenkinek:)
16 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!