Mihez kezdjek egy osztálytársammal, aki nem kedvel engem?
😊
Nos...a gyerek nem komplett,sajnos sok ilyen van nem kell veĺük foglalkozni.kerüld és ne reagálj a hülyeségeire,te csak legyél a saját barátaiddal,akikkel jól érzed magad,talán egy idő után befejezi a bunkózást.Nekem is volt dolgom hasonlóval,megpróbáltam azt amitbte akarsz:rendes lenni vele és barátilag közelíteni hozzá,de csak rontottam a helyzeten,még szemetebb lett,szóval csak simán tedd azt amit az előbb irtam,de sose viselkedj vele úgy ahogy ő veled,ne süllyedj le az ő szintjére! :)
" meg hát ilyen alacsony ropi gyerek. Csak hát ehhez nincs bátorságom."
Csak hát te még alacsonyabb ropi gyerek vagy. Nem dicsérem a viselkedését, de indokolatlan felsőbbrendűséget érzek az írásodban. Olvasd végig még párszor az utolsó hozzászólásodat, lehet megérzed, mennyire szánalmas. "Mertbezzeg ha beszóltam volna neki, bexart volna tőlem mert ő egy nyuszi. De meg hát ilyen alacsony ropi gyerek. Csak hát ehhez nincs bátorságom. már megbirkózni ezzel a csávóval, nagyon zavar amit csinál és egy csicska vagyok, kétségbe vagyok esve."
"csak barátilag akartam beszélni vele"
Newsflash: nem a barátod. Ne figyelj rá, és főleg ne próbálj közeledni hozzá ha látod, hogy nem bír.
Nálam majdnem ugyanez volt csak csaj csinálta ezeket, év végi osztálykiránduláson kicsit piáltunk és elkotyogta hogy egész évben szerelmes volt belém.....
Lehet hogy a gyerek titokban homár, vagy egyszerűen csak látja hogy jobb vagy nála,és ezért próbál lejáratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!