Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mihez kezdjek egy osztálytársa...

Garrison 2001 kérdése:

Mihez kezdjek egy osztálytársammal, aki nem kedvel engem?

Figyelt kérdés
Szóval, az iskolában van egy gyerek, aki szerintem nem nagyon bír engem. Azzal kezdődött, hogy tavaly egyszer töridogát ír, doga után épp elment a padom mellett, én meg megkérdeztem tőle, hogy na hogy sikerült, erre ő sóhajtott egyet(tudod így: ajjj) és szó nélkül elment. Ez engem kicsit szíven ütött, mert és sosem ártottam ennek a srácnak, gúnyolni sem szoktam. Idén mindig kiröhög(pl. egyszer amikor fociztunk az osztállyal, én meg kicsit megcsúsztam a pályán, mert az vizes volt, vagy egyszer mikor pingpongoztunk, én végig benn maradtam, erre egyik osztálytársam mondja, hogy szép volt, erre én: kösz.Erre ez a piszkálódó gyerek elkezdi így gúnyosan idézni ezt a "kösz"-t. Nem értem, most mért baj ez, én csak udvarias akartam lenni.), és érződik hogy olyan ellenszenves velem, nem szól egy szót se hozzám, vagy cseszeget, ha valamit elbénázok, pl. amikor nekem dobta a pingponglabdát, én meg majdnem elejtettem, de aztán megfogtam, emiatt ő meg így szól be nekem "Kapd már el!". A haverom szerint azért ilyen velem, mert szerencsétlen nyomoréknak tart. Sőt egyszer a barátomtól hallottam is, hogy annak nevezett a hátam mögött. Nem tudom, most miért csinálja ezt. Amúgy ez hajdúhadházi fiú, és nem egy éltanuló, nem mondom, hogy rossz, mert 3-as körül van, de sokszor puskázik meg súg másoknak felelet/dolgozat közben. Elmondtam ezt a gondot szüleimnek is, ők meg azt mondták, lehet, hogy azért ilyen velem mert strébernek és jófiúnak tart. Pedig nem vagyok stréber, mert kb 4-es az átlagom, a stréber meg a full 5-ös. Azt elismerem, hogy igyekszem rendes gyerek lenni, de véleményem szerint ez jó. Hogyan lehetne kicsit megenyhíteni ezt a csávót, vagy barátilag közeledni felé? Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2015. márc. 14. 19:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát azt nem hiszem, hogy homokos, de lehet hogy tényleg irigy rám kicsit, mert elég gyerekes kinézete van(persze ezt nem lenézésképpen mondom, arról senki se tehet, hogy hogy néz ki), én meg 194 cm magas vagyok. Meg amikor elmondtam a dolgot anyukámnak, ő azt mondta, lehet hogy azért viselkedik így, mert kisebbrendűségi érzése van, ezért a menőbb srácokkal próbál haverkodni, engem meg a haveromat meg azért cseszegeti, mert mi ketten vagyunk a leggyengébb ilyen célpontok, akiket piszkálni lehet. Amúgy ez a fiú már 18 éves, én meg még 17, szóval lehet, hogy ez is benne van a pakliban, hogy azt gondolja, uralkodhat fölöttem, mert ő idősebb.
2015. márc. 20. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!