Szerintetek az szemétség lenne osztálytársammal szemben?
Figyelt kérdés
Az iskolában van egy hivatalos zenekar. Tanári vezetésű, semmi extra. És nagyon sok helyre járnak koncertezni. Én is zenélek, bár messze nem vagyok profi. De mióta ide járok nagyon szerettem volna része lenni. Viszont ez sajnos fix létszámú, ezért eddig nem fértem bele. Viszont most osztálytársammal aki nagyon jó barátom és eddig tag volt, történt egy kis balhé és kilépett. Szóval most megüresedett egy hely, amire eddig vártam. Viszont így hogy egy nagyon jó barátom helyére férnék be (akivel eredetileg közösen szerettem volna mindig benne lenni) így nem tudom. Szerintetek szemétség lenne vele szemben?2014. dec. 18. 22:29
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátodat, hogy őt zavarná -e, ha te belépnél az ő helyére.
2/3 anonim válasza:
erre vártál, lépjél be.
nem kell senkinek az engedélyét kérned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!