Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi lehet koztunk az osztalytar...

Mi lehet koztunk az osztalytarsammal?

Figyelt kérdés

9edikes vagyok 15 eves lany es az egyik fiu osztalytarsammal nem tudom mi is a helyzet.

Elso napokban, hetekben tolem balra elottem ult, gyakran pillantgot hatra fele tobbszor talalkozott tekintetunk stb.

Aztan ultetes volt es most a hatrabb ul 2 padsrorral de nincs nagy tavolsag koztunk mert kicsi az osztaly.

Szunetekben ha a beszelek a padomnal a baratimmal figyel, de nem szol, barmit mondok figyel, de kulonosebben nem beszelgetunk, nem vagyunk baratok csak siman osztalytarsak.Csak nem tudom mire felni ezeket a dolgokat, ti mit gondoltok milyen "kotodes" lehet koztunk?

Elso nap nekem valahogy o kitunt a tobbi fiu kozul, valahogy o mas volt, aztan azota figyelgetem, persze csak ovatosan

2014. nov. 1. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Tetszel neki, csak nem tudja, hogyan kezdeményezzen, vagy nem mer kezdeményezni.
2014. nov. 1. 21:40
 2/5 A kérdező kommentje:
nem tudom mennyire jovok be neki,nem nagyon rebdesnek utanam a fiuk, de ha megis ugylenne akkor nem jo volna tudni
2014. nov. 1. 21:45
 3/5 A kérdező kommentje:
annyit tudok rola, hogy 1 baratnoje volt meg annak is mar 1 eve...
2014. nov. 1. 21:47
 4/5 HalandoVegtelen válasza:

Te milyen erzelmeket taplalsz az iranyaban?

Probaltal mar kozeledni fele, hogy batoritsd, hogy esetleg tegyen egy "kovetkezo lepest", mert lehet felenkeb tipus?

Mas lanyokal is ugy viselkedik mint veled, vagy csak veled? Mert akkor eleg egyertelmu....

2014. nov. 23. 15:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Mèg nem vettem èszre hogy màst is igy figyelgetne...viszont vannak olyan pillanatok mikor eltudnàm vele kèpzeli magam mert èpp valami olyat csinàl ami tetszik de va hogy nagyon gyerekes...az pedig nem tetszik...milyen lepest tegyek?
2015. jan. 13. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!