Mi lehet koztunk az osztalytarsammal?
9edikes vagyok 15 eves lany es az egyik fiu osztalytarsammal nem tudom mi is a helyzet.
Elso napokban, hetekben tolem balra elottem ult, gyakran pillantgot hatra fele tobbszor talalkozott tekintetunk stb.
Aztan ultetes volt es most a hatrabb ul 2 padsrorral de nincs nagy tavolsag koztunk mert kicsi az osztaly.
Szunetekben ha a beszelek a padomnal a baratimmal figyel, de nem szol, barmit mondok figyel, de kulonosebben nem beszelgetunk, nem vagyunk baratok csak siman osztalytarsak.Csak nem tudom mire felni ezeket a dolgokat, ti mit gondoltok milyen "kotodes" lehet koztunk?
Elso nap nekem valahogy o kitunt a tobbi fiu kozul, valahogy o mas volt, aztan azota figyelgetem, persze csak ovatosan
Te milyen erzelmeket taplalsz az iranyaban?
Probaltal mar kozeledni fele, hogy batoritsd, hogy esetleg tegyen egy "kovetkezo lepest", mert lehet felenkeb tipus?
Mas lanyokal is ugy viselkedik mint veled, vagy csak veled? Mert akkor eleg egyertelmu....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!