(Egyetemista vagyok) Szóval 23 éves Észrevettem hogy a tanárom bámul, mi-közbe szünet van, és az osztálytársammal beszélget, nem értettem miért néz, de ennek van valami jele, mert házas hogy házas?
Igen, ez a megfogalmazás nekem is rögtön feltűnt ("osztálytárs" meg "szünet" egyetemen), de mindegy...
Hogy a kérdésre is válaszoljak; ennek több lehetséges oka is lehet. Például te nézted ő, ezért figyelte, hogy miért nézed. Az is lehet, hogy te komplikálod túl, és nem is bámult annyira kifejezetten, vagy valamit mögötted nézett. De persze, ott van annak is a lehetősége, hogy bejössz neki. Ez utóbbi esetben meg édes mindegy, hogy van-e felesége vagy sem, mert a nős férfiak sem vakok, ugyanúgy megnézik a számukra vonzó csajokat, fejben el is játsszanak akár a gondolattal, hogy de meghúznák, csak van, aki itt meg is áll, és van, aki cselekszik is. Na most akkor már csak azt kell megtudni, hogy ha ez a szitu van, akkor a te tanárod melyik típusba tartozik...
Szerintem figyeld meg, hogy a továbbiakban is nézeget-e, hogyan viszonyul hozzád, stb. Csak ne bámuld feltűnően, mert akkor amiatt fog folyamatosan nézni.:D
Attól hogy Egyetemre járok,nálunk is szünetnek hívják istenem..vagy osztálytárs,én ezt így szoktam meg..
És nem nézhetett mást ,mert senki nem ül olyan közel hozzám és a hátam mögött se ül senki,hogy miért nézhetett,talán furának tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!