A tanároknak van kedvence?
Figyelt kérdés
Szóval tudom hogy léteznek a"kis kedvencek" akivel kivételezik az adott tanár. De minden tanárnak van kedvence, még ha nem is az a kivételezős típus? Lehet hogy mondjuk ugyanúgy viselkedik vele, mint a többiekkel, de mégis jobban kedveli náluk. Mert ugye normális esetben a tanároknak kötelessége minden diákot egyformán kezelni. De azt hallottam, hogy még ha nem is mutatja, minden tanárnak van egy úgynevezett szíve csücske. Igaz ez? Köszönöm a válaszokat!2015. márc. 6. 22:15
21/27 anonim válasza:
Kérdező!
Szét ne ess az Iq-dtól :D
Alig játszod meg magad....csak az a gáz,hogy itt senki se értékeli az "csodálatos elméd" max egy írásbeli elismerés...kitörölheted vele :DD
Nagyon nem jön be ahogy megjátszod magad! Ne haragudj,de ez van
22/27 A kérdező kommentje:
Hogy értetted ezt??? Egyáltalán nem azért írtam ezt hogy akárki is elismerje. Amúgy meg attól még hogy egy tantárgyból jó valaki az IQ - ja nem biztos hogy nagy. Ha zavar a kérdés akkor ne olvasd el. Talán ez egy diszkrét megoldás. De ne kezdj el olyan dolgokat írogatni, amik nem igazak. Max ha annyira fel vagy háborodva Írj privit. ✌
2015. márc. 14. 08:16
23/27 anonim válasza:
"Igen, nekem is hasonló:). Bár a többiek hülyének néznek már minket, mert az óra anyagát kb. mi ketten értjük. És miközben mi a tanárral lazán eldumálunk a többiek egy kukkot sem értenek az egészből."
Na ez azért kissé arcoskodás,de javíts ki,ha tévednék.
Vagy tudod mit? Inkább nekem ne írj.
24/27 anonim válasza:
Nem értem hogy az első válaszomat miért kellett lepontozni.(ez nem a kérdezőnek szól)
25/27 A kérdező kommentje:
Bocsi a megfogalmazásért, nem dicsekvésnek szántam. Rosszul fogalmaztam. Ne haragudj Adrenalin ha úgy hangzott. Amúgy Gréti én "lájkoltam" vagy nem tudom mit csináltam a válaszoddal. Tetszett, annyi a lényeg.
2015. márc. 15. 08:16
26/27 A kérdező kommentje:
Bár írtad hogy nem nekem szánod
2015. márc. 15. 08:16
27/27 anonim válasza:
Tudom hogy tetszett,abból a válaszodból,hogy nem értenek a többiek semmit.Nem neked szántam,semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!