A tanároknak van kedvence?
Figyelt kérdés
Szóval tudom hogy léteznek a"kis kedvencek" akivel kivételezik az adott tanár. De minden tanárnak van kedvence, még ha nem is az a kivételezős típus? Lehet hogy mondjuk ugyanúgy viselkedik vele, mint a többiekkel, de mégis jobban kedveli náluk. Mert ugye normális esetben a tanároknak kötelessége minden diákot egyformán kezelni. De azt hallottam, hogy még ha nem is mutatja, minden tanárnak van egy úgynevezett szíve csücske. Igaz ez? Köszönöm a válaszokat!2015. márc. 6. 22:15
11/27 A kérdező kommentje:
Fúj, már bocsánat de hogy tetszene a tanár?! Igen lány vagyok de aki kedvel, az nő. Jesszus...nem kéne rögtön ilyenekre gondolni! Az értelmes válaszokat köszönöm szépen!
2015. márc. 7. 07:15
12/27 anonim válasza:
két nő is szeretheti egymást :D
13/27 anonim válasza:
Tanárként is meglep, ha van kedvencünk, de van. Csak tudni kell elismerni, és kezelni a helyzetet és ugyan úgy bánni mindenkivel.
Ha valaki hajlandó csöndben lenni az órán, és nem pofázik bele a mondandómba, hanem értelmesen kérdez, kézfeltétel utáni felszólításra, azt én már szívembe zárom. Nincs magasan a léc... Mégis egy kezemen meg tudom számolni a "kedvenceimet".
14/27 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy így van ezzel minden tanár. Szinte minden gyerek mond élete során legalább egy pofátlan dolgot a tanárnak nem?
2015. márc. 7. 16:47
15/27 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Nekem a diákjaim többsége nem mondott illetlen dolgokat. És aki mondott, azok közül is volt, aki bocsánatot tudnak kérni és megbánást tanúsított.
16/27 A kérdező kommentje:
Hát szerencse is kell hozzá...a tanároknak van egyfajta logikája, amit nem mindig könnyű megérteni.
2015. márc. 7. 18:22
17/27 anonim válasza:
Szerintem minden tanárnak van agy úgynevezett szíve csücske.Még ha próbálja nem megmutatni akkor is könnyen észre lehet venni.Nekem pl a fizika és matek tanárom a kedvencem,szerintem neki is én vagyok a kedvence.2.-ik éve tanít de már a 2.-ik órán tudta az én nevemet,és látszott nagyon hamar rajta,hogy szimpi vagyok neki.Nagyon jóban vagyunk,tart szakkört is,még akkor is,ha csak én voltam,még pénteken is.Rengeteget segít,versenyre készülni,kísérletezünk stb.Mindig mosolyog mikor köszönök neki.Lehet,hogy megpróbálja nem mutatni,de nem tudja/akarja titkolni nagyon ,hogy engem kicsit jobban kedvel.Mindig engem kér meg,hogyha kell neki segíteni,megbízik bennem.Ha felszólít látom hogy másképp néz rám.A többiek nem nagyon kedvelik(sőt utálják inkább)őt,gúnyolják is de van azért tekintélye rendesen nem dumálnak vissza neki,tartanak tőle.Ha pl mesél valamit rám többet néz mint másra.A többiek furcsállják hogy azzal a tanárral hogy lehet jóban lenni,aki nem az az "engedékeny,gyerekek kedvence" típus,viszont jófej,humoros.Mégis valahogyan nekem sikerül,lehet azonos érdeklődési kör,vagy csak simán szimpik vagyunk egymásnak.
19/27 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is hasonló:). Bár a többiek hülyének néznek már minket, mert az óra anyagát kb. mi ketten értjük. És miközben mi a tanárral lazán eldumálunk a többiek egy kukkot sem értenek az egészből.
2015. márc. 12. 21:11
20/27 anonim válasza:
Dettó :D Mikor lediktáltam neki hogy mit helyettesítsen be áramerősségek hogyan aránylanak egymáshoz (fizika) a többiek kettőnk között kapkodták a fejüket és azt hitték kb hogy héberül vagy nem tudom hogyan kommunikálunk.De egyébként mi nagyon jól megvagyunk.Nekem is szimpi volt már az első napokban.Nagyon jól ismer,ahogy én is őt.A többiek megkértek kérdezzem meg tőle,hogy melyik anyagrészek lesznek a dogában.Nem mondtam meg neki hogy a többiek küldtek(mert tudják hogy jóban vagyunk,én vagyok a "tolmács")és TUDTA HOGY NEM MAGAMNAK KÉRDEZEM MEG.Csak néztem mikor azt mondta hogy majd elmondom pénteken és ahogy ránéztem a tekintetéből láttam hogy tudja.Egyébként ő az igazi jó tanár nagyon jó humorral és még kedves és jófej is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!