Öt évvel az érettségi után illik még köszönni a volt tanároknak ha szembejönnek velem? Megismerhetnek még engem ennyi idő után?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 21:04
2/13 anonim válasza:
Ha nem is ismernek fel (úgyis gondolni fogják, hogy régi tanítvány lehetsz), csak-csak illik.
3/13 anonim válasza:
Nekem van olyan tanárom, aki még 30 év után a nevemre is emlékszik. Illik neki köszönni.
4/13 anonim válasza:
csak nem fájdul meg a szád,ha odaköszönsz.
5/13 anonim válasza:
Kisebb falvakban még manapság is köszönnek az idegeneknek is.Te meg annak sem akarsz akit évekig naponta láttál...
8/13 anonim válasza:
Én szoktam köszönni az általános iskolás tanáraimnak, szerintem így illik. 19/l
9/13 anonim válasza:
Pont ma futottam össze az alsós napközis tanarommal, akit közel 5 éve nem láttam mar, megis felismertem es köszöntem neki.
20L
10/13 anonim válasza:
Miért NE illene köszönni nekik?Akár megismernek,akár nem.
Vagy ha nem ismernek meg,akkor nem illik;hogy van ez,nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!